#sundayupdate 14: Deze zomerhit moét je horen

Het is weer tijd voor een Sundayupdate. Genieten jullie nog van je vakantie? Wij zorgen dat jullie tijdens je vakantie weer helemaal up-to-date zijn van het nieuws over alles wat er is gebeurd in YouTube-land.

Kalvijn brengt boek uit en jij kan op wereldreis
Al maanden kondigt hij het aan maar vanaf donderdag kun je het nieuwe boek van Kelvin, Van Niks Naar Clicks bestellen. Het coole is dat je bij dit boek samen met drie andere personen een wereldreis met Kelvin kan winnen, HOE VET?! Bestel het boek en wie weet ga jij samen met hem de wereld rond.

KSI en Logan Paul gaan confrontatie met elkaar aan
Twee van de grootste YouTubers van de wereld gaan in januari de strijd met elkaar aan. Ze organiseren een grote bokswedstrijd. De kanidaten? Dat zijn zij zelf. De twee trainen al maanden en stappen in augustus voor het eerst samen de ring in. In januari doen ze dit nog een keer. Een kaartje kost minstens 80 Dollar dus je moet er wat voor over hebben. Afgelopen week verscheen er een video op YouTube waar de twee al een confrontatie met elkaar aan gingen. Hoe dat er aan toe ging? Dat kan je hier zien.

Nieuwe zomerse hit: Djadja
Ooooh Djadja… het nieuwe nummer is een hit. Het Franse nummer is heerlijk zomers en je gaat er spontaan van swingen. Er is zelfs een video gemaakt met de Nederlandse tekst erbij want de vraag is: ‘Wat zingen ze precies?’. In Nederland staat het nummer inmiddels op nummer 2 in de Spotify top 50 lijst.

van niks naar clicksvakantiebestemmingen