Sundayupdate: Enzo Knol en Dee weer uit elkaar

Het is weer zondag tijd voor….. EEN SUNDAY UPDATE! Ga heerlijk in het zonnetje zitten, pak een glas limonade erbij, relax en lees deze Sunday Update om weer heemaal up to date te zijn.

Enzo en Dee weer uit elkaar
Afgelopen jaar besloten Enzo en Dee om uit elkaar te gaan, maar later kwamen ze op deze beslissing terug. Helaas brachten zij deze week weer het nieuws naar buiten dat ze er toch voor hebben gekozen allebei een eigen pad te volgen en dus uit elkaar te gaan. We wensen de twee veel geluk <3

Max Verstappen wint race in Oostenrijk
Wie kent hem niet? Racemonster Max Verstappen. Vandaag deed hij iets waar Nederland op zat te wachten. Max sleepte de eerste prijs binnen tijdens de Gp van Oostenrijk. Good job Max!

Drake komt met nieuw album: Scorpion
We kunnen wel zeggen dat Drake lekker bezig is. Afgelopen jaar kwam hij al met het album ‘More Life’ en nu dropt hij gewoon weer een nieuw album. Dit album zelf bevat twee delen. In totaal staan er 25 nummers op het album en het is zeker een luistersessie waard. De nummers ‘God’s Plan’ en ‘Nice For What’ kende je misschien al, deze bracht Drake al eerder uit.

IGTVpexels-photo-1040159