Sundayupdate: Wat heb je de afgelopen week allemaal gemist?

Deze keer in plaats van een mondayupdate, een sundayupdate! Dat is weer eens wat anders. Welke leuke nieuwtjes en feitjes heb je de afgelopen week gemist? Lees ze snel hieronder!

#BOOS is back (met bn’ers)
Ja ja, #boos is back! Eindelijk zijn Tim en Marije terug. Of toch niet? Tim mag voorlopig nog niet werken door het incident met Ton Hendriks van de vorige Boos aflevering. Daarom nemen bekende Nederlanders de komende weken de plek van Tim even in. In de eerste aflevering van #BOOS met bn’ers voor de clicks, is supergaande aan de beurt. Nesim en Qucee nemen de plek van Tim even in en helpen Loisa haar geld bij Zilveren Kruis terug te krijgen. Met succes!

Gio’s reactie op Snapkings disstrack
Op 13 oktober plaatste Snapking een disstrack online. Hierin diste hij Gio. Nu heeft Gio een reactievideo hierop gemaakt. In deze video zie je hem met Famke Louise, de vriendin van Snapking. Kijk hem snel hieronder!

Teske’s nieuwe single is uit
Zangeres en YouTuber Teske de Schepper bracht afgelopen week haar nieuwe single Duizend Vragen (elke dag) uit. In dit hele mooie en gevoelige liedje zingt ze over vragen die ze zichzelf elke dag stelt. Teske heeft samen met Paul de Munnik dit liedje gezongen.

Televizier Ring Gala 2017
Afgelopen donderdag 12 oktober was 52ste Gouden Televizier Gala. Hierbij worden prijzen uitgereikt aan bijvoorbeeld beste actrice, beste acteur, beste tv-programma en beste kinderprogramma. De serie Brugklas op Zapp won de Gouden Stuiver. De prijs voor beste jeugdprogramma. Daarnaast won bijvoorbeeld Jeroen van Koningsbrugge de award voor beste acteur en Zondag met Lubach de Gouden Televizier Ring. Dat is de prijs voor het beste tv-programma.

Teskehalloween