Supergaande dropt een nieuw nummer

Wie kent ze niet? Qucee en Nesim vormen samen het duo Supergaande op YouTube. Onlangs gingen zij viral omdat een jongen in hun bekende interview op straat erg grappig reageerde. ‘Pardon, doe normaal’. Het is nu zelfs zo ver gekomen dat het duo er een lied over heeft gemaakt.

Pardon Doe Normaal
Eerder vandaag kwam het lied al op Spotify maar nu staat ook de clip online. Ook het echte fragment uit de video is te horen in hun lied. Het lied is makkelijk uit je hoofd te leren en heeft een heerlijke beat. Zowel Qucee als Nesim zijn te horen. Het is niet de eerste keer dat de twee een nummer uitbrengen. In 2016 brachten zij ook al het nummer MOB uit.

Fragment gemist
Het fragment waar het nummer op gebaseerd is, is een item uit hun YouTube hitserie van straatinterviews, waarbij ze de meest uiteenlopende vragen stellen aan de mensen op straat. Nadat zij een jongen vroegen: ‘Wat vinden jullie van boys die dickpics sturen naar chicks?’, reageerde hij met: ‘PARDON? DOE NORMAAL?’. Dit item ging viral. Als je hem nog niet heb gezien moet je hem zeker even checken op het kanaal van Supergaande.

despacitozomerboek