Temptation Island neemt YouTube over

Wie nog nooit heeft gehoord van Temptation Island heeft de afgelopen maanden onder een steen geleefd. In deze realityshow, waarin 4 koppels naar een eiland worden gebracht, doen de verleiders er alles aan om de relatie van deze koppels te verbreken. Temptation Island is afgelopen en niet alle koppels hebben het overleefd. Na Temptation zijn er heel wat nieuwe kanalen bijgekomen van de deelnemers.

Lize & Ken
Voor Temptation Island was dit nog geen stelletje, maar de vlam sloeg al snel over op het eiland. Na de dreamdate op het eiland wisten wij het zeker: deze twee zijn meant to be. Na maanden van speculatie mochten Ken en Lize na de grote finale eindelijk vertellen dat zij een stel zijn. De twee lovebirds hebben nu ook samen een kanaal op YouTube waar ze inmiddels de 30.000 abonnees aangetikt hebben.

“Sneaky” Lisa
In Temptation werd Lisa bestempeld als sneaky. Afgelopen week werd zij aan de leugentest van Concentrate gelegd en hier gaf zij eerlijk antwoord op alle vragen van Bobbi. In haar eerste video op haar eigen kanaal vertelt Lisa ook hoe het echt zit en hoe zij het vindt dat ze als sneaky wordt gezien. In de hitserie: ‘Op Tinder als..’ op het kanaal Kalvijn is ook een editie met Lisa te zien. Lisa tikt al bijna de 40.000 abonnees aan op haar kanaal.

Alex
Verleider Alex kwam vooral in de spotlights doordat hij Rosanna probeerde te verleiden. Aan het eind van het programma is dit hem dan ook gelukt. Ook Alex is aan het vloggen geslagen. In zijn eerste vlogs zien we zijn brede glimlach veel voorbij komen. Ook laat Alex een kijkje in zijn leven zien waarmee hij ons onder andere meeneemt naar winkel waar hij supplementen koopt voor zijn bodybuilderleven. Alex tikt inmiddels bijna de 6000 abonnees aan.

Bron: Netflixvirals