Teske zingt nieuw lied op Amsterdam Centraal

Vanochtend werd Amsterdam Centraal omgetoverd tot een muzikaal festijn. Om 8 uur stonden de eerste fans van Teske al te wachten bij de piano. Een half uurtje later verscheen zij lachend op Amsterdam Centraal waar ook Paul de Munnik achter de piano plaats nam.

Release EP
Teske was aanwezig bij de piano in Amsterdam Centraal om haar eerste song van haar EP live te zingen. Tientallen fans hadden zich verzameld rond de piano en zongen zelfs zachtjes mee met haar nieuwe lied ondanks het vroege tijdstip. Het nieuwe nummer heet Duizend Vragen (Elke Dag) en is met niemand anders dan Paul de Munnik gemaakt. De stemmen van Teske en Paul smelten mooi samen tijdens dit nummer en deze klanken waren ook goed te horen door de stationshallen van Amsterdam Centraal.

Betekenis
Het lied heeft Teske speciaal voor haar moeder gemaakt en dat legt ze ook uit in een video. “Ik kwam de sessie met Paul binnen met een gedichtje op mijn telefoon. Ik wilde al langer een liedje over mijn moeder schrijven, maar ik wist niet precies hoe. Ik wilde dat het meer was dan: Ik hou van je mama.” Dit is het eerste nummer van de EP van Teske. We moeten nog even wachten tot 27 oktober want dan komt haar hele EP uit. We can’t wait!

krista-mangulsone-53122-1toa