Thank you Humberto!

Dit is de eerste week zonder Humberto Tan bij RTL Late Night. Wij, uit naam van dé YouTube-awards van Nederland, willen we Humberto graag bedanken voor het betrekken van de Nederlandse YouTubers en jongeren bij actuele discussies en maatschappelijke kwesties. Wij zullen Humberto natuurlijk ook een beetje missen bij RTL Late Night en daarom hebben wij de mooiste momenten verzameld waarbij hij Nederlandse YouTubers aan tafel zaten.

Humberto X YouTubers

Humberto was een van de weinige in de traditionele media die ook Nederlandse YouTubers aandacht gaf tijdens zijn uitzendingen. Hij was maar al te nieuwsgierig naar de laatste projecten, nieuwtjes, trends en video’s op gebied van nieuwe media. Hij was niet alleen nieuwsgierig naar de laatste projecten en nieuwe content, ook liet hij bekende YouTubers mee discussiëren over verschillende maatschappelijke kwesties. Dit was een van de redenen dat ook de Nederlandse jongeren aandacht kregen voor het programma: het zien shinen van de bekende Nederlandse YouTubers van nu.

The end of Humberto bij RTL Late Night

Vorige week waren er iedere avond speciale gasten voor Humberto, waar hij niets vanaf wist. Ook kreeg Humberto zijn eigen wassenbeeld in Madame Tussauds. De laatste aflevering was een echt spektakel! Er werd gedanst, gefeest en uiteraard, teruggeblikt naar de 5 jaren met Humberto. Het was een prachtige afsluiting waarbij momenten werden gekoesterd.

Project C

Project C, één grote YouTube community. Het was dé video waarin de Nederlandse YouTube community gevierd werd. Rondom dit fenomeen was ook Humberto benieuwd naar alles wat hier achter schuilden en nodigde Kelvin, de initiatiefnemer van Project C, uit voor een gesprek tijdens een RTL Late Night uitzending.

Humberto X Jachtseizoen

Kunnen jullie seizoen 1 van Jachtseizoen nog herrinerinen? Humberto nam het op tegen de boys van StukTV en samen met Dylan Haegens waren zij de enigen die wisten te ontsnappen. In deze aflevering van RTL Late Night heeft hij Giel, onderdeel van StukTV, te gast om over het format ‘Jachtseizoen’ te praten.

Enzo knol over zijn pestverleden

Het ging Humberto niet alleen om de leuke, vrolijke en gezellige onderwerpen. Hij had het ook over serieuze onderwerpen en actuele problemen. Bijvoorbeeld het pestgedrag van jongeren. Hierbij nodigde hij Enzo Knol uit om over dit onderwerp te spreken. Enzo vertelde over de donkere bladzijdes uit zijn leven en liet deze aan de wereld te laten zien. Ook was Monica Geuze een keer te gast om te praten over de donkere periode in haar leven en dat het oké is om dit ook aan kijkers te laten zien.

Haat comments 

YouTube en andere sociale media brengen, zoals we allemaal inmiddels weten, ook minpunten met zich mee. Het gevoel van anonimiteit zorgt ervoor dat mensen vaak van alles plaatsen onder video’s en foto’s, zonder dat ze weten wat dit echt met iemand doet. Een persoon die hier heel vaak mee te maken heeft gehad is Famke Louise. Ook zij werd uitgenodigd om over dit serieuze onderwerp te praten.

 

 

schermafbeelding-2018-06-02-om-21-17-02IGTV