Tips en tricks voor een geslaagd Oud & Nieuw

Nog een paar dagen en dan is het alweer 2018! Het jaar 2017 ging voor ons heel erg snel, maar het was vooral een ontzettend leuk jaar. Er zijn wat minder leuke dingen gebeurd maar ook een heleboel leuke en mooie dingen. Tijd voor een goed nieuwjaarsfeestje, maar wat heb je daar eigenlijk voor nodig? Om een zo geslaagd mogelijk Oud&Nieuw feestje te houden hebben we een paar gouden tips.

Verzamel een heleboel vrienden en familie
Oud & Nieuw helemaal alleen doorbrengen is natuurlijk niet de bedoeling. Een avond/nacht vol met vrienden en familie is een stuk gezelliger! Verzamel de leukste mensen om je heen en wij beloven dat het vieren van het nieuwe jaar een stuk leuker zal worden.

Zorg voor lekker eten
Eten is ook heel belangrijk. Begin met een lekker diner, op internet staan genoeg recepten waar je veel inspiratie uit kan halen. Op de website van Allerhande staan bijvoorbeeld recepten voor een kaasfondue, carpaccio en zalm. Klik hier voor de recepten op Allerhande. Bij Oud & Nieuw horen natuurlijk ook oliebollen (en appelflappen). Elk jaar is het weer een traditie om jezelf vol te stoppen met oliebollen en zo het nieuwe jaar in te gaan. Maar waarom eten we eigenlijk oliebollen? In de video hieronder zie je meer uitleg!

Wees voorzichtig met vuurwerk!
Dit is zeker een van onze belangrijkste tips. Vuurwerk kan erg gevaarlijk zijn, dus het is heel belangrijk dat je er voorzichtig mee doet! Je wilt 2018 natuurlijk niet ingaan met vier vingers. Draag als je vuurwerk gaat afsteken dus altijd een veiligheidsbril en doe dus vooral heel voorzichtig.

Ga naar een leuk feestje
Misschien organiseren jouw vrienden wel een leuk feestje op oudjaarsdag. Dan is het zeker een leuk idee om Oud & Nieuw met je vrienden door te brengen. Op zulke feestjes kom je natuurlijk een heleboel soorten types tegen, bijvoorbeeld iemand die enorm veel oliebollen eet. YouTuber Quinsding heeft hier een video over gemaakt. Herken jij jezelf in een van de types?

Maak zelf leuke DIY’s voor tijdens jouw feestje
Tenslotte is het heel erg leuk als je een paar diy’s maakt voor op jouw feestje. De Amerikaanse YouTuber MissMikaylaG maakte vorig jaar een video over de decoratie die zij maakte voor haar feestje. In deze video zie je hoe zij de tafel met snacks, bekers en haar huiskamer versiert. Zeker een goede video om wat ideeën uit te halen!

pexels-photo-246731adam-whitlock