Tips om jouw herfst te overleven!

Het is weer herfst! Afgelopen vrijdag 22 september is de herfst officieel weer begonnen. De warme zomerdagen zijn weer voorbij en de koude dagen komen er weer aan. Het wordt sneller donker en later licht. De herfst is een seizoen waarbij je lekker met een warme kop thee onder een dekentje op de bank kan zitten. We love it! Hierbij geeft VEED jou de leukste tips om de herfst door te komen.

Een grote opruimactie houden
Na de zomer kan jouw kamer best wel eens een bende zijn. De herfst is het ideale seizoen om daar eens verandering in te brengen! Duik in het weekend of tijdens de herfstvakantie je kamer in en sorteer al je spullen. Wat kan je nog gebruiken en wat niet?

Knutsel iets leuks
Het internet staat vol met knutselideeĆ«n voor de herfst. Ga het bos in en verzamel verschillende blaadjes. Hiervan maak je dan bijvoorbeeld een leuke herfstslinger! Ook op YouTube staan een heleboel tips voor DIY’s. Denk bijvoorbeeld aan de video van Diana (D for Dazzle).

Een wandeling maken
Het is heerlijk om tijdens een echte herfstdag een wandeling te maken om een frisse neus te halen. Dit kan je bijvoorbeeld in het bos of op het strand doen. Dan kan je gelijk de bladeren voor je herfstslinger verzamelen! šŸ˜‰

Netflix/YouTube marathon houden
Tijdens een koude dag is het heerlijk om onder een dekentje op de bank een Netflix-marathon te houden. Ook met YouTube filmpjes kijken kan je uren bezig zijn. Zeker een leuk idee als je geen zin hebt om naar buiten te gaan!

Bak iets lekkers
Je kan niet alleen een Netflix-marathon houden maar ook iets lekkers gaan bakken. Google het woord ‘herfstrecepten’ en je hebt meer dan 500.000 resultaten. Genoeg om uit te kiezen dus! Kijk bijvoorbeeld op de receptenpagina van Albert Heijn.

Spelletjesavond
Het klinkt misschien een beetje suf en ouderwets, maar een potje Monopoly of kaarten kan hartstikke leuk zijn. Gezellig met de hele familie aan tafel thee drinken, kletsen en een spelletje spelen.

blogcoolstegadgetsjakob