Tips voor de leukste surprises

Sinterklaas staat alweer om de hoek op ons te wachten. Over 13 dagen is het alweer 5 december, tijd voor pakjesavond! Ieder jaar worden er in veel families weer lootjes getrokken, bijvoorbeeld door middel van de website lootjes trekken.nl. Naast het kopen van een cadeautje en het schrijven van een gedicht, is het plan ook vaak om een surprise te maken. Wij vinden het soms best lastig om te bedenken wat voor surprise je nou het beste voor iemand kan maken. Daarom hebben wij de leukste ideeën hieronder opgesomd!

Sushi box
Veel mensen zijn tegenwoordig fan van sushi. Daarom is het een leuk idee om iemand die fan is hiervan een sushibox als surprise te geven. Voor deze surprise heb je niet eens zo heel veel spullen nodig. Dit zijn een lege doos, kwast, zwarte verf, wit papier, lege wc-rol, roze papier, lijm, schaar en gekleurde stiften. In onderstaande video van Sabrina Putri vind je alles over deze leuke surprise! In deze video zie je niet alleen het idee van de sushi. Je ziet ook dat ze een beautybox, een emoticon smiley doos en een gewicht knutselt. Nog meer inspiratie dus!

Starbucks beker
Iedereen kent Starbucks wel. Veel mensen zijn ook enorm fan van de Frappuccino. Daarom is het extra leuk om een lekkere (neppe) Frappuccino voor iemand te maken. YouTuber Bibi knutselt in een van haar nieuwe DIY’s video’s zo’n Frappuccino. Dit doet ze door middel van het maken van slijm met onder andere scheerschuim en lenzenvloeistof. Daarna doet ze er ook nog bruine verf bij om het echt op het drankje te laten lijken. In haar video maakt ze naast de Frappuccino ook nog een kauwgomballen machine en een supergroot ijsje!

Polaroid camera
Polaroids camera’s zijn hip! Tegenwoordig zie je veel mensen met de camera lopen. Grote kans dat degene waarvoor jij een surprise moet maken ook een polaroid camera heeft/wilt hebben. Pamela Kroes maakte in haar nieuwe video een Polaroid camera van alleen maar Action producten. Hoe tof is dat! Naast de polaroid camera maakt ze ook een mooie doos met allemaal kleine cadeautjes erin. Kijk snel de video hieronder om erachter te komen hoe je de surprises moet maken!

Wat voor surprise ga jij dit jaar maken en voor wie? Laat het ons weten in de reacties!

freestocks-org-2098821pexels-photo-257855