Trending video’s van deze week #1

Ook de afgelopen week zijn er weer een heleboel toffe video’s op YouTube verschenen. Als je op YouTube onder het kopje Trending kijkt, zie je alle video’s die de afgelopen week goed bekeken werden. Ook wij vinden het leuk om in deze lijst te kijken 

Portrait of Lotte, 0 to 18 years
Toen kunstenaar Frans Hofmeester vader werd van dochter Lotte, besloot hij iets tofs te maken. Vanaf de dag dat Lotte geboren werd maakt Frans elke week een korte opname van haar. Elke week dit hij dit in dezelfde stijl bij dezelfde achtergrond. In de video van 5 ½ minuut laat Frans het proces van ouder worden zien. Dit is een van de bijzonderste processen op aarde. Hij heeft niet alleen een time-lapse gemaakt over zijn dochter Lotte, maar ook over zijn zoon Vince. De video ‘Portrait of Lotte, 0 to 16 years’ ging een aantal jaar geleden al viral. Die video is inmiddels al meer dan 11 miljoen (!) keer bekeken. Frans publiceerde op 28 oktober, op Lotte’s 18e verjaardag, het nieuwe hoofdstuk. In 2 weken tijd is de video al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Qucee – Trots
We kennen Qucee als de grote stoere knuffelbeer, maar hij heeft ook een hele gevoelige kant. Dit zien we in nieuwe nummer Trots. In dit nummer vertelt hij over zijn verleden, die niet heel erg makkelijk was. Hij is uit een diep dal geklommen om te zijn waar hij nu is. Ook rapt hij over hoe trots hij is op zijn vrienden en familie. Wij vinden het een heel mooi liedje! Heb je de video nog niet gezien? Check hem hieronder.

Aflevering 1 van de Challenges Cup
Afgelopen maandag werd de eerste aflevering van de Challenges Cup geüpload. Zondag plaatsten wij al een blog over wat de Challenges Cup precies inhoudt. In aflevering 1 zie je dat de acht YouTubers worden verdeeld in teams. In het team van maandag zaten Kelvin, Dylan, Gio en Sophie. Kelvin en Dylan streden in het Dirty Beer Pong spel tegen Gio en Sophie. Bekijk hieronder welke YouTubers de eerste 250 punten hebben gewonnen!

Fred van Leer in Jachtseizoen
In de nieuwe aflevering van Jachtseizoen zie je fashionista Fred van Leer. Fred besloot de uitdaging tegen StukTV aan te gaan en mee te doen aan Jachtseizoen. Voor hem was het oranje pak iets te saai dus besloot hij het te pimpen met een stoere riem. Gekleed in zijn gepimpte oranje pak probeerde hij 4 uur lang uit handen te blijven van StukTV, is dit hem gelukt?

Welke video’s zijn jullie deze week opgevallen? Laat het ons weten!

flemmingharry-potter-2240526_1920