Trending video’s van deze week #2

Deze week zijn er weer een heleboel toffe video’s op YouTube verschenen. Als je op YouTube onder het kopje Trending kijkt, zie je alle video’s die deze week goed zijn bekeken. Ook wij kijken regelmatig in dit lijstje en vinden het leuk om verschillende trending video’s te bekijken. Wat zijn de trending video’s van deze week? Wij hebben ze hieronder voor jou opgesomd.

Broederliefde – #JM
Na een lange stilte dropte Broederliefde vorige week weer een nieuwe single, genaamd #JM (Jezus Man). Op het kanaal van TopNotch zie je naast het liedje ook een vette videoclip. Ook hebben Jerr, Sjaf, Mella en Emms een speciale gast uitgenodigd voor de videoclip. Aan het eind van de clip verschijnt Big Shaq (Michael Dapaah) in beeld. Je kan hem herkennen van de wereldwijde hit Man’s Not Hot. De videoclip van Broederliefde is in een week al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken! Check hem hieronder.

StukTV in Madame Tussauds
Gisteren uploadde StukTV een nieuwe video. Deze keer waren ze in Madame Tussauds in Amsterdam. Hun challenge was om de wassen beelden in Madame Tussauds aan te kleden met merchandise van StukTV. Giel, Thomas en Stefan gingen samen met de crew op pad en voerden deze challenge uit. Zou het ze gelukt zijn zonder gesnapt te worden?

Dylan Haegens – 10 irritaties bij de kapper
We kennen Dylan natuurlijk van zijn super grappige sketches. Ook deze week uploadde hij weer een hele leuke sketch. Deze keer gaat de video over 10 irritaties bij de kapper. In de video zie je ook de rest van Team Dylan Haegens verschijnen. Wij hebben best wel gelachen om deze video, jullie ook?

Ed Sheeran – Perfect
We love Ed Sheeran. Elke keer als we zien dat hij een nieuw liedje heeft uitgebracht maakt ons hart een sprongetje. Deze keer uploadde hij op zijn YouTube-kanaal het liedje Perfect. De titel zegt het eigenlijk al, het liedje en de videoclip zijn perfect. Je ziet Ed en een meisje tijdens Kerst in de sneeuw. Hij zingt over hoe perfect hij haar vindt en hoe verliefd hij op haar is. Een superlief en mooi liedje!

Welke video’s zijn jullie opgevallen deze week? Laat het ons weten in de reacties!

stranger_things_logogeorgia-vagim-3812921