Trending video’s van deze week #3

Deze week zijn er weer een heleboel toffe video’s op YouTube verschenen. Als je op YouTube onder het kopje Trending kijkt, zie je alle video’s die deze week goed zijn bekeken. Ook wij kijken regelmatig in dit lijstje en vinden het leuk om trending video’s te bekijken. Wat zijn de trending video’s van deze week?

#WATWEETJIJ? | #9 Vlissingen (Wauwzers Tour)
Afgelopen week was Defano met zijn Wauwzers tour op weg door Nederland. Deze keer belandde hij in Vlissingen, waar hij jongeren weer verschillende vragen stelde. Denk aan vragen als ‘waarmee ademen vissen?’ en ‘ben je bekend met het woord synoniem?’. Zoals gewoonlijk wisten veel mensen de antwoorden op de vragen niet en dat leverde weer grappige beelden op. Geen wonder dat deze video in de trending lijst staat!

2017 Christmas Decorations at the White House
Twee dagen geleden verscheen deze mooie video op YouTube. In de video zie je dat het Witte Huis in Amerika alvast helemaal versierd is voor kerst. Het huis van Donald en Melania Trump en hun kinderen staat vol met kerstbomen en is helemaal versierd met de mooiste lichtjes. Ook zie je dat Melania een kijkje neemt in de keuken van het Witte Huis. Hier zie je de versgebakken kerstkoekjes liggen. Wij zijn door deze video alvast helemaal in de kerststemming, jullie ook?

The Best of Accepteer de Punchline
Accepteer de Punchline is een terugkerende serie op het kanaal van Supergaande. Hierin komen er elke keer andere gasten langs. Hierin proberen ze door middel van droge grappen elkaar aan het lachen te maken. Wie uiteindelijk het minst lacht wint. Nu heeft Supergaande een compilatie gemaakt waarin ze de beste grappen van alle video’s hebben verwerkt. Wij hebben hard gelachen om deze video, jullie ook? 😀

Timin op de vlucht – Jachtseizoen
Vorige week uploadde StukTV aflevering 10 van Jachtseizoen met in de hoofdrol Ali B. In deze video legden de jongens van StukTV uit dat dit de laatste aflevering van dit seizoen zou zijn. Afgelopen week verscheen er ineens een nieuwe aflevering van Jachtseizoen online! Hierin moest Timin proberen te ontsnappen. Hij was, naast de ouders van Giel, Thomas en Stefan, de eerste onbekende Nederlander in het Jachtseizoen ooit. Zou het hem gelukt zijn om te ontsnappen aan de jongens van StukTV? Kijk snel de video hieronder!

Welke video’s zijn jullie opgevallen de afgelopen week? Laat het ons weten in de reacties!

georgia-vagim-3812921saint-nicholas-2940508_1920