Trending video’s van deze week #5

Deze week zijn er weer een heleboel toffe video’s op YouTube verschenen. Als je op YouTube onder het kopje Trending kijkt, zie je alle video’s die deze week goed zijn bekeken. Ook wij kijken regelmatig in dit lijstje en vinden het leuk om trending video’s te bekijken. Wat zijn de trending video’s van deze week?

Mascha: “Kalvijn kan wel een make-over gebruiken.” | Release Reacties
In een nieuwe Release Reacties van Radio 538 is deze keer Mascha (Beautygloss) aan de beurt. Ze reageert op nummers van onder andere Famke Louise, Martin Garrix, Supergaande en G-Eazy. Ze geeft haar duidelijke mening over verschillende nieuwe nummers. Daarnaast krijgt ze de vraag wie ze knapper vindt; Nesim of Qucee. Ben je benieuwd naar haar antwoord? Kijk dan snel de video!

DE HORRORNACHT #1: Hoia Baciu – RoemeniĆ«
In deze nieuwe serie van StukTV moeten Giel, Thomas en Stefan op een enge plek in Europa van zonsondergang tot zonsopkomst blijven. Deze keer verblijven ze in Hoia Baciu in Roemeniƫ. Ze gaan kamperen in een eng bos en in de comments is al te lezen dat deze nieuwe serie superspannend is! Durf jij het aan om de eerste aflevering te kijken? Kijk hem dan snel hieronder.

10 HYPES VAN 2018!
In Dylan’s grappige nieuwe video voorspelt hij (zogenaamd) de 10 hypes van het jaar 2018. Zo zien we bijvoorbeeld de Haarlem Shake, doorzichtige kleding, de zwelfie en de wrap battle. Dylan heeft op bestaande hypes een soort tegenovergestelde en hele grappige versie verzonnen. Zo is de Haarlem Shake de tegenovergestelde versie van de Harlem Shake die een aantal jaar geleden heel populair was. Kijk de video hieronder om alle hypes van Dylan te zien.

Bruno Mars – Finesse Feat. Cardi B
Vorige week kwam het geremixte nummer van Bruno Mars uit, genaamd Finesse. Dit nummer is gemixt door rapper Cardi B. Het echte nummer kwam al in 2016 uit, maar is nu pas bewerkt door Cardi B. Je kon de plaat toen vinden op de 24K Magic EP van Bruno. De clip doet ons denken aan video’s uit de jaren ’90. Dit komt door de kleding, de kapsels en de kleuren die gebruikt worden. Wat vind jij van het gemixte nummer van Bruno Mars en Cardi B?

christmas-2971961_1920kilyan-sockalingum-478724