Trending video’s van deze week #7

Deze week zijn er weer een heleboel toffe video’s op YouTube verschenen. Als je op YouTube onder het kopje Trending kijkt, zie je alle video’s die deze week goed zijn bekeken. Ook wij kijken regelmatig in dit lijstje en vinden het leuk om trending video’s te bekijken. Wat zijn de trending video’s van deze week? Check ze hieronder!

Zestienjarige Nina ontdekt inbreker in huis in Enschede
Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat de 16-jarige Nina uit Enschede een inbreker uit haar huis had verjaagd. RTV Oost ging langs bij de heldin en interviewde haar over haar actie. Ze vertelde onder andere over hoe zij de inbreker vasthield aan zijn benen terwijl hij probeerde te ontsnappen. Ze heeft hem net zolang vastgehouden totdat de politie kwam. In het interview met RTV Oost vertelt de vader van Nina trots over de goede daad van zijn dochter. Toch heeft hij na het vangen van de inbreker even met haar en haar zusje gesproken. In het vervolg moeten ze gewoon naar buiten rennen en de politie bellen!

Drone kopen voor 20 EURO?! – Shoppen met Peys
In de serie Shoppen met Peys gaat Dylan op zoek naar leuke koopjes voor een kleine prijs. Op zijn vorige aflevering kreeg hij 43.000 likes, voor elke 1000 likes besteedde hij 5 euro. Dat betekent dat het bedrag voor deze aflevering neerkwam op 215 euro in totaal. Hij gaat onder andere op zoek naar een muismat, een drone en een gamingmuis. Zo vindt hij een drone voor minder dan 20 (!!) euro en een mooie ketting voor maar €1,85. Wij zijn alvast benieuwd naar de unboxing video, jullie ook?

Famke vindt track van Snapking slecht | Zie Ze Liegen – Concentrate
Famke Louise is voor de tweede keer te gast bij Zie Ze Liegen van Concentrate. Vorige keer interviewde Monica Geuze haar en deze keer is het de eer aan Vonneke Bonneke. Ze stelt Famke vragen over haar muziekcarrière, haar vriend (beter bekend als DieTim) en haar bekendheid in Nederland. Sinds het eerste Zie Ze Liegen interview van Famke is ze erg veranderd. Ze is nu lekker bezig met haar carrière als zangeres en YouTuber en ook haar stijl is erg veranderd. Goed bezig Famke!

Boef maakt excuses op Noorderslag 2018
Afgelopen weekend stond rapper Boef op Noorderslag en hij opende zijn act heel speciaal. Hij rapte zijn nieuwe nummer genaamd Antwoord. Deze track gaat over de ophef die Boef veroorzaakte door twee vrouwen uit te maken voor kech. Boef had al eerder zijn excuses aangeboden, maar besloot daarnaast ook een nummer op te nemen. Wat vind jij van het optreden en de excuses van Boef?

flaunter3admission-2974645_1920