Trending video’s van deze week #8

Deze week zijn er weer een heleboel toffe video’s op YouTube verschenen. Als je op YouTube onder het kopje Trending kijkt, zie je alle video’s die deze week goed zijn bekeken. In deze zevende editie van trending video’s bespreken wij de leukste video’s.  Wat zijn de trending video’s van deze week? Check ze hieronder!

Britt Scholte moet enorm huilen, waarom?!?
Vorige week was Britt Scholte te gast bij Zapp Live. Daarin moest ze ineens heel hard huilen, maar waarom eigenlijk? In de video zie je dat Jelle en Britt uitleggen hoe acteurs makkelijker kunnen huilen als ze een scene moeten spelen. Er is een speciale tranenstick waarmee je dit kan doen. Jelle en Britt krijgen van Klaas de opdracht om een scene te spelen. Jelle moet Britt hierbij vertellen dat hij haar favoriete trui te heet gewassen heeft en hij daardoor gekrompen is. Hierdoor barst Britt in tranen uit.

Jim van der Zee – Vincent | The voice of Holland 2018
Afgelopen vrijdag was de eerste liveshow van het achtste seizoen van The voice of Holland. Hierbij zong Jim van der Zee uit het team van Anouk het nummer Vincent. Het origineel is gezongen door Don McLean en komt uit het jaar 1971. Jim bracht dit nummer zo mooi, dat zijn optreden nu viral gaat. In de reacties onder de video zie je dat de meeste mensen het heel erg mooi vinden en sommigen er zelfs van moesten huilen. Wij vinden het in ieder geval heel erg mooi gezongen!

Moeder betrapt me op flirten met Famke Louise – Gio
Eerder maakte Gio al een foto met zijn tweelingzus Melanie waarin ze elkaars Whatsapp gesprekken mochten lezen. Deze keer was het de beurt aan Louise, de moeder van Gio. Om de beurt mochten ze in elkaars telefoon een woord opzoeken en een gesprek met dit woord hardop voorlezen. Zo ziet Louise in Gio’s telefoon ook een gesprek met Famke Louise waarbij er een heleboel hartjes te zien zijn. Zou Gio aan het flirten zijn met Famke via Whatsapp? Kijk snel de video hieronder!

Hallo Allemaal – Juf Ank (Bartje Nijkamp-remix)
Iedereen heeft tegenwoordig wel gehoord van de nieuwe Nederlandse serie genaamd De Luizenmoeder. De super grappige serie gaat over de wereld op de basisschool, denk aan traktaties, oudergesprekken en natuurlijk ook aan de luizenmoeders. In de serie zit een populair liedje dat telkens herhaald wordt. Het liedje heet Hallo Allemaal en het wordt gezongen door juf Ank. Bartje Nijkamp heeft hier een leuke remix op gemaakt, die nu dus in de trending lijst op YouTube staat.

Welke video is jou opgevallen de afgelopen week?

stephanie-mccabe-65991ved-001-all-v2-109_preview