Trending video’s van deze week

Elke week worden er duizenden video’s op YouTube gezet. Ook deze week zaten er weer een paar bij die hoog in de kijkcijfers scoorden. Een video van Gio, Justin Bieber die iemand aanrijdt en de nieuwe Carpool Karaoke moet je zeker checken.

Verdrietig nieuws..
We beginnen met een minder leuke video, de video waarin Gio duidelijkheid geeft over zijn relatie met Juultje. De twee zijn na 1.5 jaar uit elkaar. WHUT?! We keken altijd met veel plezier naar de video’s van deze twee. Ook tijdens de laatste reisvlogs van de twee hebben we onze ogen weer uitgekeken. Gio vertelt in zijn video hoe het ziet en we kunnen al vertellen dat we het heel zielig vonden..

Watch out!
Justin Bieber was volop in het nieuws. Eerst kondigde hij aan dat hij stopte met zijn tour, terwijl deze nog bezig was. Maar hij reed ook een paparazzi aan. Justin liep naar zijn auto toe terwijl hij bedolven werd met fotografen. Toen hij in zijn auto stapte reed hij per ongeluk een fotograaf aan. Hij sprong meteen uit de auto en schoot de man te hulp. Ook werd hij nogal pissig op de overige paparazzi, wat natuurlijk logisch is, omdat deze allemaal de man aan het fotograferen waren. De man maakte later een filmpje vanuit het ziekenhuis dat alles goed met hem ging en dat Justin Bieber een goede jongen is.

OMG Usher
Welke gast er ook langskomt bij James Cordon in de auto, aan het eind van het interview houd je van ze. Bij elk interview in de auto van James ga je automatisch lachen. Ook deze keer was het weer raak. Usher nam plaatst naast James. We gaan niet teveel verklappen maar de helft van de video vindt buiten de auto plaats.

 

filmskylie