Dit zijn dé vakantiebestemmingen van YouTubers

Het is summertime! En dat geldt ook voor YouTubend Nederland. Dit jaar werden er weer een aantal mooie vakantiebestemmingen uitgezocht door Nederlandse YouTubers. Wij hebben er een paar populaire bestemmingen verzameld die jij moet zien!

DUBAI

Dat Dubai een prachtige bestemming is en bovenaan staat qua luxe vakanties, wisten we al. Al jaren gaan bn’ers  en dus ook YouTubers naar deze prachtige plek om te genieten van een heerlijke vakantie. Vorig jaar waren ook Nesim en een aantal bankzitters in deze wereldstad, maar nu beginnen steeds meer mensen deze stad te bezoeken waaronder Gio.

CURACAO

Curacao, ook wel Curadise genoemd dankzij haar paradijselijke stranden, blauwe zee en mooie palmbomen. Curacao is al jaren een favoriete zomervakantiebestemming en dat geldt ook voor Joy. Zij is al heel een aantal keren geweest op dit fantastische eiland en zeker nu haar broer er werkt komt ze extra vaak langs. Na het bezoekje aan haar broer ging ze natuurlijk niet naar Nederland zonder te chillen in haar té gekke villa in Orlando, waar ze nu haar vakantie verder voortzet. Niet alleen Joy, maar ook Paulien Tilstra was deze zomer te vinden in een prachtig resort in Curadise samen met haar gezinnetje.

NEW YORK

New York alleen leuk in de winter? No way! Alle mooie parken, winkelstraten en terrasjes zijn natuurlijk juist super leuk om te bezoeken met de zon erbij en zorgen voor summer vibes. Mascha is er deze zomer ook te vinden en daar kunnen wij wel uit opmaken dat het één van haar favoriete vakantiebestemmingen is. Maar laten we eerlijk zijn, New York is altijd leuk. Jiami en Juultje waren er een tijdje geleden al te vinden, maar ook Korthom genoot van de fantastische stad.

EUROPA

Niet alle YouTubers maken urenlange reizen voor het ultieme zomervakantie-gevoel. Europa wordt ieder jaar flink bezocht. Ibiza, Griekenland, en Italië zijn all-time favorites! Romee Strijd en haar boyfriend zijn in Ibiza geweest, een favoriet van heel veel celebrities en Anna Nooshin gaat deze zomer de wereld rond met haar nieuwe serie. Daar hoort uiteraard Europa bij. Kelvin ging met een hele groep naar Oostenrijk voor Glamour, en daar verschenen ook een aantal mooie foto’s van online.

DOE EENS GEK… tag iemand die ik terug moet volgen, dan kies ik er een paar uit

Een bericht gedeeld door Kelvin (@kalvijn) op

 

sundayupdateInstagram