VEED heeft een speciale rol in 100% Coco

Het populaire boek 100% Coco van de schrijfster Niki Smit is vanaf morgen te bewonderen in de bioscopen.  In deze film spelen de VEED Awards ook een belangrijke rol. Leuk feitje: Onnedi (Dionne) heeft de soundtrack van deze film gemaakt.

Coco
De film gaat over de 13-jarige Coco. She loves fashion, daarom heeft zij ook haar eigen stijl ontwikkeld. Maar dit pakt anders uit wanneer haar eerste schooldag begint. Iedereen noemt haar ‘Coco de Clown’. Ze trekt zich veel aan van dit commentaar en besluit haar vrolijke kleding in te ruilen voor ‘normale’ kleding. Ondertussen blijft zij dromen van een carrerie als styleicoon. Daarom houdt zij in het geheim en modevlog bij ‘Style Tiger’. Dit wordt een groot succes. Gaat haar droom uitkomen? Check de film om hier achter te komen.

VEED Awards
Het leuke aan de film is dat de VEED Awards ook voor komen in de film. Coco doet namelijk mee aan de VEED Awards in de film. VET! Ook zijn Dionne en Défano Holwijn te zien in de film. Dus nog meer redenen om zeker een kijkje te gaan nemen. De titelsong die Dionne voor de film heeft gezongen willen we natuurlijk niet aan jullie voorbij laten gaan. Check hem nu gauw!

 

boefSnapking