Veed Vraagt Raak aan: Bas van Teylingen

Foto gemaakt door: Otto van den Toorn

In Veed Vraagt Raak stellen wij elke week leuke vragen aan een andere YouTuber. Deze week is Bas van Teylingen (Jeukvogel) aan de beurt. Op zijn website zie je dat hij enorm veel ervaring in de media heeft. Op zijn YouTube-kanaal staan onder andere hele grappige parodieën. Ben je benieuwd naar wat Bas antwoordde op onze vragen? Lees dan snel verder!

Van iedereen op de wereld, met wie zou je weleens willen dineren en waarom?
Met comedian Ricky Gervais, omdat ik hem de grappigste man op aarde vind. Ik ben laatst naar een show van hem geweest en heb non-stop gelachen. Ik zou wel meer van hem willen leren over comedy en gewoon met hem willen lachen.

Wat staat er momenteel op jouw bucketlist?
Met mijn gezin naar Japan op vakantie, 100K abonnees halen op mijn kanaal Jeukvogel, een bioscoopfilm maken, een (mini) rolletje in een Star Wars film spelen en een replica van de DeLorean uit Back to the Future kopen.

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?
Alles van mijn bucketlist!

Als je ervoor kon kiezen een bepaalde leeftijd voor altijd te hebben, welke zou dat dan zijn en waarom?
Dat zou dan 26 jaar zijn, omdat ik mij al jaren zo voel. Het is de perfecte leeftijd. Je bent jong maar toch volwassen.

Als je nu in een dier moest veranderen, welke zou dat dan zijn en waarom?
Ik zou dan graag een adelaar willen zijn, het lijkt me geweldig om te kunnen vliegen. Ik zou liever een roofdier willen zijn dan een prooidier.

Wie is jouw favoriete fictie figuur?
Thor, maar dan wel de mannelijke versie, niet de vrouwelijke versie of de kikker.

Je moet verhuizen naar een onbewoond eiland, welke drie mensen zou je mee nemen?
Dat is een hele lastige vraag, want ik heb een hele lieve vrouw Fleur en drie kinderen (Lente, Tijger en Lou). Dus ik zou mijn jongste zoon Lou, die pas 10 maanden is, gewoon meesmokkelen!

Als je jezelf een andere naam zou kunnen geven, welke zou dit dan zijn en waarom?
Hahaha ik heb geen idee. In een fantasiewereld zou ik wel de naam van een Transformer willen hebben. Optimus Prime of Omega Supreme bijvoorbeeld, en anders James Bond 😉

Wat is de beste film die je ooit hebt gezien?
Back to the Future 1, 2 en 3.

En wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?
Dat is de Nederlandse film Hallo Bungalow. Dat was echt op alle fronten heel erg slecht. Ik was bij de première en wilde halverwege al weg, maar heb dat uit beleefdheid maar niet gedaan.

Welke serie op Netflix is een must see?
De nieuwe Star Trek Discovery is te gek! Verder Fargo, Black Mirror, Stranger Things en Supergirl.

Waar kijk je naar uit de komende maanden?
Ik kijk uit naar verschillende dingen. Ten eerste naar een nieuwe serie op mijn kanaal, een soort talkshow over YouTube. Daarnaast ook naar de première van de nieuwe Star Wars film waar ik samen met mijn oudste zoon Tijger heen ga, wij zijn echte fanboys van Star Wars. Ook naar kerst als we met het hele gezin, en Lou voor het eerst, naar Disneyland gaan. Tenslotte naar de verfilming van het vetste boek ooit: Ready Player One. Ik heb er zelfs een tattoo van!

Op welke plek in de wereld zou je het liefst willen wonen en waarom?
Als ik heel eerlijk ben dan ben ik echt gek op Nederland, maar ik ben ook echt gek op Ibiza. Ik heb een paar jaar in de zomers gewerkt als DJ op Ibiza en dat eiland voelt voor mij als een tweede thuis. Dus ik zou het halve jaar in Nederland willen wonen en het andere halve jaar op Ibiza.

Als je morgen zou kunnen opstaan met een extra vaardigheid, wat zou dat dan zijn?
Ik zou Jedi krachten willen hebben. Absoluut. Voor meer informatie over Jedi kan je hier klikken.

Wat is jouw mooiste herinnering?
Mijn mooiste herinneringen zijn de geboortes van mijn drie kinderen en mijn trouwdag met mijn grote liefde Fleur.

Als je een maaltijd de rest van je leven zou moeten eten, welke zou dat dan zijn?
Dan zou ik gaan voor boerenkool met worst en jus en als toetje Ben & Jerry’s salted caramel brownie ice cream with spoonable topping.

youtube-2712573_1280Rutger Vink aka 'Furtjuh'