Veed Vraagt Raak aan: Bradley Braafhart

In Veed Vraagt Raak stellen wij elke week verschillende vragen aan een YouTuber. Deze week is Bradley Braafhart aan de beurt. Op zijn kanaal vind je de leukste en meest uiteenlopende video’s. Denk aan test- en reageervideo’s en verder maakt hij video’s over van alles en nog wat. Neem daarom zeker even een kijkje op zijn kanaal. Ben je benieuwd naar wat Bradley antwoordde op onze vragen? Lees dan snel verder!

Van iedereen op de wereld, met wie zou je weleens willen dineren en waarom?
Oeh ik twijfel heel erg tussen Ariana Grande of Jennifer Lawrence,  maar ik denk dat ik dan toch Jennifer zou kiezen. Ik vind haar een geweldige actrice met een geniaal innerlijk. Als ik J-Law in video’s zie ga ik altijd helemaal stuk om haar.

Wat staat er momenteel op jouw bucketlist?
Ik zou heel erg graag met otters willen knuffelen. Ik heb een gekke obsessie met otters.

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?
Een reisje naar een pretpark, ik hou van thrills.

Als je ervoor kon kiezen een bepaalde leeftijd voor altijd te hebben, welke zou dat dan zijn en waarom?
Voor altijd 21, ik ben nu zelf 22 en elk jaar als ik ouder word raak ik in paniek dat ik richting de 30 ga hahaha. Op je 21e kan je bijna alles,  je hoeft niet meer naar school, je kan auto rijden, legaal drinken en je komt overal binnen…

Als je nu in een dier moest veranderen, welke zou dat dan zijn en waarom?
Een hond, want dan weet ik dat ik een lekker leven heb en goed verzorgd wordt.

Wie is jouw favoriete fictie figuur?
Pikachu, ik was daar vroeger fan van en wie wilt er nou niet een real life Pikachu hebben.

Je moet verhuizen naar een onbewoond eiland, welke drie mensen zou je mee nemen?
Iemand van het leger, een kok en een dokter. Dan weet ik zeker dat ik het overleef. I AIN’T DYIN!

Als je jezelf een andere naam zou kunnen geven, welke zou dit dan zijn en waarom?
Jason of Luke. Ik heb namelijk een obsessie met Amerikaanse namen, dus dan zou ik daarvoor kiezen.

Wat is de beste film die je ooit hebt gezien?
Hunger Games, misschien omdat Jennifer Lawrence erin speelt maar I LOVE THAT MOVIE.

En wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?
Klinkt heel stom, maar heb ik niet echt.

Welke serie op Netflix is een must see?
Ik vond 13 Reasons Why erg indrukwekkend en ik leefde zo erg mee met Hannah. Zeker een must see.

Waar kijk je naar uit de komende maanden?
Ik kijk niet echt ergens naar uit, maar ik hoop heel erg dat er wat leuks op mijn pad komt. Bijvoorbeeld met een groep mensen iets creëren waar ik langere tijd mee bezig kan zijn. Ik heb altijd van jongs af aan iets creatiefs gedaan. Ik speelde in Ciske de Rat en The Sound of Music. Elk jaar had ik weer iets waar ik mee bezig was. Dus ik hoop dat er iets creatiefs op mijn pad komt de aankomende maanden.

Op welke plek in de wereld zou je het liefst willen wonen en waarom?
Ik zou het liefst in Los Angeles willen wonen, omdat daar kansen liggen om wat te bereiken op creatief vlak.Bijvoorbeeld op het gebied van presenteren, creëren, acteren of iets anders. En het is er natuurlijk lekker warm.

Als je morgen zou kunnen opstaan met een extra vaardigheid, wat zou dat dan zijn?
Beter kunnen zingen, ik vind het heerlijk om te zingen en deed het vroeger heel vaak. Tegenwoordig klinkt het niet meer zoals vroeger.

Wat is jouw mooiste herinnering?
Mijn mooiste herinnering is de tijd dat ik als kind in professionele musicals speelde. Ik vond het heerlijk om mensen te entertainen en mijn eigen ding te doen. Ik heb daar zo’n ontzettende leuke tijd gehad en zou het zo weer doen.

Als je een maaltijd de rest van je leven zou moeten eten, welke zou dat dan zijn?
Pasta, I LOVE PASTA. <3

jiami2thomas2