Veed Vraagt Raak aan: Lise van Wijk

In Veed Vraagt Raak stellen wij elke week verschillende vragen aan een andere YouTuber. Deze week is Lise van Wijk aan de beurt. Op haar kanaal uploadt ze hele grappige video’s, zoals LiseLeertKoken, Dr. PhiLise en nog een heleboel andere leuke video’s. Ook met haar neef Gio en nicht Melanie uploadt ze regelmatig video’s! Ben je benieuwd naar wat Lise antwoordde op onze vragen? Lees dan snel verder!

Van iedereen op de wereld, met wie zou je wel eens willen dineren en waarom?
Dan zou ik graag willen dineren met Frank Ocean. Ik ben helemaal weg van zijn muziek en zou hem graag willen vragen hoe hij op al zijn mooie teksten komt. Het lijkt me een hele interessante man, net als J. Cole.

Wat staat er momenteel op jouw bucketlist?
Ik zou graag nog een keer naar Vietnam willen. Ik was daar afgelopen zomer en heb het echt ongelooflijk naar mijn zin gehad daar. Dan vooral in het plaatsje Halong Bay. Daarnaast wil ik ook een keer naar een concert van Mac Miller en naar een concert van Frank Ocean.

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?
Chocoladetaart van de HEMA en de hamburger (Burger Zonder Naam) van Soffree on FiftyFour in Oud-Beijerland.

Als je ervoor kon kiezen een bepaalde leeftijd voor altijd te hebben, welke zou dat dan zijn en waarom?
Dan zou ik kiezen voor 18. Dat ben ik nu en ik vind het heerlijk. Je bent nog lekker jong, je kan doen wat je wilt en je hebt nog geen idee hoe het leven eruit gaat zien.

Als je nu in een dier moest veranderen, welke zou dat dan zijn en waarom?
Dan zou ik 100% kiezen voor een kat. Ik ben vaak genoeg jaloers op mijn eigen katten (ik heb er 3, een echt kattenvrouwtje dus). Ze hoeven zich NOOIT ergens zorgen over te maken, alleen maar of ze op tijd gevoerd worden. Heerlijk!

Wie is jouw favoriete fictie figuur?
Het is niet echt een fictiefiguur maar mijn favoriete figuur/karakter is Phil van Modern Family.

Je moet verhuizen naar een onbewoond eiland, welke drie mensen zou je mee nemen?
Mijn drie beste vriendinnen, Jasmijn, Laurèn en Sabine.

Als je jezelf een andere naam zou kunnen geven, welke zou dit dan zijn en waarom?
Dan zou ik graag Luna willen heten. Ik vind dat heel mijn leven al een mooie naam en het heeft iets weg van ‘Lunar’ wat maan betekent (soort van) en ik heb een keer een video gemaakt waarin ik vertel dat de vorm van mijn hoofd een beetje lijkt op een maan.

Wat is de beste film die je ooit hebt gezien? En wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?
De beste film is voor mij zonder twijfel The Notebook, die heb ik al zo’n 8 keer gezien, en 7 van de 8 keer zijn de makers erin geslaagd mij te laten huilen. De slechtste film is: Kring (circle).  Ik dacht dat er een psychologische vette gedachte achter zat, maar uiteindelijk wordt de hoofdrolspeler uit een alienschip gegooid en dat is eigenlijk de hele film.

Welke serie op Netflix is een must see?
Rick & Morty for sure!!

Waar kijk je naar uit de komende maanden?
Kerst met mijn hele familie <3 Verder heb ik in het vooruitzicht gewoon veel leuke dingen met YouTube doen. Ik ben niet echt een toekomstdenker, meer iemand die in het nu leeft.

Op welke plek in de wereld zou je het liefst willen wonen en waarom?
Daarvoor moet ik nog veel meer gaan reizen om een uiteindelijke beslissing te maken. Voor nu zou ik graag in Amsterdam willen gaan wonen en later misschien in New York.

Als je morgen zou kunnen opstaan met een extra vaardigheid, wat zou dat dan zijn?
Gedachten lezen, dat lijkt me zo cool! Ook weet ik wel dat je waarschijnlijk na 1 dag niemand meer normaal aan kan kijken omdat mensen heel rare dingen kunnen denken, maar het lijkt me super grappig.

Wat is jouw mooiste herinnering?
Daar heb ik er wel een paar van namelijk: Surfkamp een aantal jaar geleden met mijn beste vriendin Jasmijn. Het moment dat we (Marije, Rutger en Thomas en ik) helemaal alleen met vier Vietnamese mannetjes ergens midden in Halong Bay in het water zwommen tijdens zonsondergang en het J. Cole concert!

Als je een maaltijd de rest van je leven zou moeten eten, welke zou dat dan zijn?
Mijn zelfgemaakte spaghetti! Eigenlijk omdat dat het enige wat ik kan koken en het ook nog redelijk smaakt.

Rutger Vink aka 'Furtjuh'Processed with VSCO with 4 preset