Veed Vraagt Raak aan: Sabrina Putri

In Veed Vraagt Raak stellen wij elke week verschillende vragen aan een YouTuber. Deze week is Sabrina Putri aan de beurt. Op haar kanaal vind je onder andere shoplogs, reviews, storytimes en travel diaries. Ben je benieuwd naar wat Sabrina antwoordde op onze vragen? Lees dan snel verder!

Van iedereen op de wereld, met wie zou je weleens willen dineren en waarom?
Dat is een pittig moeilijke vraag! De eerste persoon die in mij opkomt is dan toch wel Justin Bieber, want ik ben heel lang fan van hem geweest. Stiekem ben ik wel benieuwd naar wat voor restaurant hij mij zou meenemen.

Wat staat er momenteel op jouw bucketlist?
Boven aan mijn bucketlist staat naar Amerika gaan en dat gaat binnenkort ook gebeuren. In 2018 ga ik namelijk een aantal daagjes naar New York. Ik kan het gewoon niet geloven dat dat gaat gebeuren.

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?
Eigenlijk niks, maar voor gevaar mag je mij zeker wakker maken.

Als je ervoor kon kiezen een bepaalde leeftijd voor altijd te hebben, welke zou dat dan zijn en waarom?
Oeh, dat is een moeilijk vraag. Ik zou wel voor altijd 24 willen zijn. Ten eerste omdat ik dat een mooi getal vind, ten tweede omdat ik op de 24ste jarig ben en tenslotte omdat ik denk dat je dan al veel in leven hebt bereikt en dan prima voor altijd die leeftijd kan blijven. Lekker jong, niet te oud, gewoon prima.

Als je nu in een dier moest veranderen, welke zou dat dan zijn en waarom?
In een leeuw, want dat is mijn sterrenbeeld haha!

Wie is jouw favoriete fictie figuur?
Alle Disney figuren vind ik erg leuk! Maar als ik er een moest kiezen, kies ik toch voor Rapunzel.

Je moet verhuizen naar een onbewoond eiland, welke drie mensen zou je mee nemen?
Drie mensen maar? Ik ga niet kiezen tussen de mensen van wie ik hou. Kunnen ze niet allemaal mee?

Als je jezelf een andere naam zou kunnen geven, welke zou dit dan zijn en waarom?
Nou… vroeger heb ik mezelf voor de grap wel eens Kimberly genoemd. Niet dat ik zo echt zou willen heten, want ik ben best wel blij met mijn naam. Het past gewoon bij wie ik ben, gewoon een echte Sabrina!

Wat is de beste film die je ooit hebt gezien? En wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?
Er zijn zoveel goede en leuke films, dat ik daar echt niet een uit kan kiezen. De slechtste film die ik heb gezien was toch wel de Emoji Film.

Welke serie op Netflix is een must see?
Eerlijk gezegd ben ik een slechte seriekijker, maar Once Upon A Time is wel echt mijn favoriet!

Waar kijk je naar uit de komende maanden?
Ik kijk uit naar alle leuke momenten die er gaan komen, bijvoorbeeld mijn reis naar New York en meer! Sinds kort woon ik op mezelf, dus ik kijk hier ook echt naar uit! Helemaal omdat dit nieuw voor me is en het veel met mij gaat doen.

Op welke plek in de wereld zou je het liefst willen wonen en waarom?
Op dit moment zou ik Amsterdam zeggen, want ik woon hier nu en ik ben er echt verliefd op.

Als je morgen zou kunnen opstaan met een extra vaardigheid, wat zou dat dan zijn?
Daar moet ik even over nadenken… Ik zou best wel professioneel willen zingen.

Wat is jouw mooiste herinnering?
Mijn reis naar Marrakech was zeker een mooie herinnering. Het was bijzonder en inspirerend. Maar hoe cliché het ook is, ik heb zo veel leuke herinneringen! Stuk voor stuk zijn ze even leuk.

Als je een maaltijd de rest van je leven zou moeten eten, welke zou dat dan zijn?
Alle kip-maaltijden, telt dat?  Ik ben dingen snel zat, behalve kip!

image003jiami2