VEED was aanwezig bij de première van Bella Donna’s

Gisteravond, 11 september, ging de film Bella Donna’s in première in Pathé Arena. VEED was hierbij! Om half acht werd de rode loper geopend en mochten alle gasten naar binnen. De hele cast en crew van de film waren aanwezig om trots de nieuwe film te laten zien. De film Bella Donna’s is grappig, maar toch ook wel weer zielig. Ben je benieuwd geworden waarom dit zo is? Lees hieronder snel verder!

Een heleboel bekende Nederlanders
Doordat deze Nederlandse film geregisseerd is door acteur en zanger Jon Karthaus, waren er veel bn’ers aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan Zoey Ivory, Pip Pellens, Lisa Michels, Nicolette van Dam, Ralf Mackenbach, Soundos el Ahmadi, Daan Boom, YouTuber Sheling Kamkes en Patrick Martens. De avond werd geopend door Dennis Weening, ook wel bekend van Expeditie Robinson. Samen met hoofdrolspeelsters Kiki van Deursen, Eva Laurenssen en Carolien Karthaus-Spoor wenste hij de gasten een fijne avond.

Waar gaat de film eigenlijk over?
Om de film even in het kort uit te leggen: wanneer hartsvriendin Bella overlijdt, besluiten haar drie vriendinnen Sasha, Amy en Jasmijn haar bucketlist te voltooien. Dit lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Parachutespringen als je hoogtevrees hebt is nou niet bepaald fijn. Opdracht drie uit de lijst is het allermoeilijkst: de ware liefde vinden. Kunnen Sasha, Amy en Jasmijn de bucketlist voltooien?

Onze mening
Bella Donna’s is een film met veel leuke grapjes, maar heeft daarnaast wel een zielig randje. Dit komt omdat je soms de ouders van Bella ziet die heel verdrietig zijn. Sommige grappen in de film zijn heel erg makkelijk, waardoor de hele zaal moet lachen. Andere grappen zijn meer verborgen, waarbij je echt goed moet nadenken. Dit is een leuk element in de film. Het enige jammere aan de film is dat er weinig verdieping in zit. Dit betekent dat je bijvoorbeeld niet veel te zien krijgt over het leven van Bella. Dit had volgens ons de film nog completer gemaakt. Het script van de film is leuk en grappig geschreven en de actrices spelen hun rol heel erg goed. Heb je even zin in een film waarbij je veel kan lachen? Dan is Bella Donna’s zeker wat voor jou!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Bella Donna’s? Vanaf donderdag 14 september is de film te zien in de bioscoop. Laat je ons even weten hoe jullie het vonden?

mondayupdate2android-2618093_1280