VEED was aanwezig bij de première van The Hitman’s Bodyguard

Gisterenavond ging de film The Hitman’s Bodyguard in première. De rode loper was uitgerold en de mooiste auto’s stonden naast de loper. Ook aan bodyguards ontbrak het niet bij de premiere. Gekleed met donkere zonnebrillen en oortjes in liepen deze rond. En de film? Als je van actie houdt is het zeker een aanrader.

Nederlandse actrice
De avond werd geopend door Laura Ponticorvo. Nadat zij iedereen verwelkomd had, kondigde Laura de Nederlandse actrice Tine Joustra aan. Tine heeft een grote rol in de film en sprak het publiek toe. Ze vertelde over haar ervaringen tijdens de film en hoe het voor haar was om te spelen tegen deze grote Amerikaanse acteurs. De actrice vertelde ook dat de eerste ontmoeting met Samuel L. Jackson plaatsvond terwijl zij nog krulspelden in haar haar had. OEPS. Samuel is een van de hoofdrolspelers uit de film.

Van Londen tot Den Haag
Om het verhaal van de film even kort te vertellen: Michael Bryce is een van de beste bodyguards van de wereld maar raakt deze titel kwijt. Om deze status weer terug te krijgen moet hij een client beschermen, maar dit blijkt zijn aartsvijand te zijn: Kincaid. Kincaid moet getuigen tegen de Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich. Kincaid en Bryce moeten binnen 24 uur van Londen naar Den Haag reizen terwijl de ‘mannetjes’ van Dukhovich achter hun aan zitten om de getuigenis te voorkomen.

3..2..1.. ACTION
De film begint al gelijk met veel actie en dit verdwijnt niet in de rest van de film. Vorig jaar verschenen er al een paar video’s online omdat een groot deel van de opnames van de film in het centrum van Amsterdam plaatsvonden. Deze filmpjes beloofde al veel goeds, maar in de film zagen de actie scènes er nog beter uit. Naast actie bevat de film ook humor. Doordat de twee hoofdrolspelers Bryce en Kincaid elkaar haten  worden er veel grappen gemaakt over elkaar. Het verhaal is een beetje voorspelbaar maar de combinatie van humor en actie zorgt voor een prima film om naar te kijken.Wil je de film zien? Check hem vanaf donderdag 17 augustus in de bioscoop!

viral fire#BOOS