Vette films die deze maand nog uitkomen

De maand januari is alweer een tijdje onderweg, maar ook deze maand komen er nog een aantal gave films uit! Van leuke comedy’s tot gave actiefilms. Ze zitten er allemaal weer bij. 

Father Figures (donderdag 18 januari)
Deze nieuwe comedy gaat over tweelingbroers Kyle en Peter Reynolds die op zoek gaan naar hun biologische vader. Toen ze klein waren vertelde hun moeder dat hun vader allang overleden was, maar dat blijkt helemaal niet waar te zijn. Als ze samen op zoek gaan naar hun vader komen er ineens nog meer familiegeheimen naar boven. Op hun reis komen ze veel te weten over hun familie, hun vader en zichzelf. Daarnaast gebeuren er onderweg nog een aantal spannende dingen. Zullen ze erachter komen wie hun biologische vader is?

Earth: One Amazing Day (donderdag 18 januari)
In deze nieuwe film van BBC Earth word je meegenomen tijdens een dag op de aarde. Ze laten de aarde en de dieren die erop leven op een bijzondere manier zien. Je ziet bijvoorbeeld een babypanda die op zoek is naar eten, een verliefde flirtende luiaard en een kleine zebra die het eng vindt om de rivier over te steken. Normaal worden de Earth films ingesproken door David Attenborough, maar deze keer is het Oscar-winnaar Robert Redford die de film mocht inspreken.

Downsizing (donderdag 25 januari)
De hoofdrollen van Audrey en Paul Safranek worden in deze film gespeeld door Kristen Wiig en Matt Damon. De wereld wordt steeds overbevolkter en het klimaat verandert voortdurend. Hierop hebben Noorse wetenschappers een oplossing bedacht. Zij bedenken een oplossing om materiaal en mensen te laten krimpen. In de verkleinde mensenwereld wordt minder voedsel verspild en minder afval geproduceerd. Omdat Audrey en Paul het niet zo breed hebben, besluiten ze om zichzelf te laten verkleinen. Hierdoor krijgen ze 150.000 dollar om luxe te leven in de kleine wereld. Zal het ze goed af gaan?

The Maze Runner: The Death Cure (donderdag 25 januari)
Hoofdrolspeler Thomas ontsnapte uit het labyrint en overleefde de Scorch Trials. In deze derde film moet hij een laatste test ondergaan. Hij zal er alles aan doen om zijn vrienden terug te vinden. Gezamenlijk moeten ze een kuur voor de ziekte Flare zien te vinden. Tijdens een gevecht tegen WICKED wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Tijdens dit gevecht wordt ook bepaald wie het zal overleven tot het einde.

youtube-1158693_1920coffee-3080834_1920