Vlogs about de VEED Awards 2018

Ook tijdens de VEED Awards 2018 gaat YouTube Nederland door met vloggen. Wij hebben een aantal vlogs en andere video’s verzameld van mensen die aanwezig waren bij de VEED Awards 2018. Zo krijg jij nóg een betere indruk van de VEED Awards 2018.

Beautynezz

De weekend routine van Joy is wel heel bijzonder dit keer. Afgelopen weekend vond namelijk de VEED Awards 2018 plaats. In deze video is te zien hoe Joy zichzelf klaar maakt voor de VEED Awards, inclusief make-up tutorial en hair turtorial. Het leuke is: ze vlogt tijdens de VEED Awards! Perfect voor als jij de VEED Awards gemist hebt. Hoe gaaf was het dat Joy de award won voor beste Beauty YouTuber?! Ze zag het zelf in ieder geval niet aankomen. Bekijk haar video hieronder.

Stefan de Vries

In deze video neemt de Instagrammer en YouTuber, Stefan de Vries, ons mee in zijn avontuur bij de VEED Awards 2018. Zo vertelt hij hoe hij de VEED Awards heeft beleefd en over zijn award. Stefan won dit jaar de award voor de beste Instagrammer, VET! Bekijk zijn video hieronder.

Nina Schotpoort

OMG! Beste Muser én Beste Nieuwkomer: Nina has it all. De 11-jarige Nina Schotpoort neemt ons mee naar de VEED Awards! In de video tijdens de award show waarin de winnaars voor beste Twitcher, Instagrammer en Muser bekend worden gemaakt, is al te zien dat Nina de award voor beste Muser binnensleept. Wat zij echter niet verwachtte was de award voor de beste Nieuwkomer! Gefeliciteerd Nina!

Hebben wij nog vlogs gemist? Let us know!

veed-awards-2018-pressphoto-martymarn-v2-026_previewved-001-all-v2-154_preview