Wij waren bij de premiere van Dog Days

Honden liefhebbers opgelet! Vanaf vandaag is de nieuwste film -waarin honden de hoofdrollen hebben- in de bioscoop te zien. Wij waren bij de premiere van ‘Dog Days’ en laten jullie graag de verloop van de avond zien. 

Het verhaal

Op maandag 20 augustus was de premiere van Dog Days, de nieuwste comedy over vriendschap, romantiek en hondenliefde. Het verhaal speelt zich af in het mooie Los Angeles waarbij een aantal hondeneigenaren ieder hun eigen verhaal hebben. Hierdoor is het een film is met verschillende verhaallijnen en veel afwisseling. Zoals de trailer al laat zien: 4 honden, 12 mensen, 1 verhaal.

Het ene verhaal gaat over een vrolijke en lieve meid die een hondje op straat vindt en die bij een hondenasiel vrijwilligerswerk gaat doen waarvan de eigenaar haar wel ziet zitten. Zij vind de dierenarts alleen een stuk interessanter!

Het tweede verhaal gaat over hoogzwangere vrouw die haar broer op haar hond laat passen tijdens de eerste fase van haar moederschap. Dit is alleen niet bepaald een hondenliefhebber alhoewel hij zich al snel aan zijn nieuwe maatje ‘Charlie’ hecht.

In het derde verhaal komt een jonge pizzabezorger bij een oudere man met een klein, maar dik hondje, aan de deur om pizza te bezorgen. Wanneer zij elkaar een keer op straat tegenkomen raakt de man afgeleid waardoor zijn hondje wegloopt en zoek raakt. Zij raken bevriend en gaan op zoek naar de verloren hond. Zo komen we bij het vierde verhaal aan: het jonge gezin, die net een meisje hebben geadopteerd. Zij zijn de vinders van het verloren hondje en besluiten ervoor te zorgen.

Bij verhaallijn 5 raakt de hond van de onlangs bedrogen Elizabeth een beetje down totdat er een leuke hond in het spel komt van haar niet zo leuke collega Jimmy. Nu moéten ze wel op een leuke manier met elkaar omgaan. Kortom, een film met veel grappige momenten, ‘aaaah’ momenten en ‘nieeeet’ momenten.

De premiere

Bij iedere premiere hoort een rode loper en dus ook bij die van ‘Dog Days’. Iedereen werd verwelkomd met popcorn en een drankje om vervolgens te wachten op de opening van Nicolette Kluijver. Op de rode loper zagen we niet alleen mensen, maar ook honden! Wat bleek: sommige mensen namen hun hond mee. Zo ook Nicolette Kluijver. Zij opende de avond samen met haar hondje Mimi. De zaal zat HE-LE-MAAL vol en iedereen was súper enthousiast!

dog_days_3dog_days_6

Na afloop van de film werden er verse hotdogs gemaakt en uitgedeeld. Het hondje van Nicolette, Mimi, was de volgende ochtend wel erg moe van het harde werken bleek uit Nicolette’s Instagram post.

De film is vanaf vandaag te zien!

videoclips van augustusLogan Paul