Dit waren de VEED Awards 2019! + Winnaars

Na weken van nomineren, stemmen en wachten was het 23 maart EIN-DE-LIJK zover: de VEED Awards 2019 in een volle zaal met duizenden bezoekers en meer dan 110.000 kijkers via onze livestream. De VEED Awards 2019 waren één groot feest.

De roze loper & livestream

Voordat de show begon was er natuurlijk een roze loper waar alle YouTubers, genomineerden en VIP-gasten binnenkwamen. Iedereen had zich goed aan de dresscode gehouden. Zo droegen alle Bankzitters een gouden strik en droeg Mascha van Beautygloss ‘golden’ high heels. Voor de mensen die er dit jaar niet bij konden zijn was de show, zoals elk jaar (met dank aan United!), via de livestream op ons YouTube kanaal te volgen, maar ook op de televisie via 538TV! Heb je de livestream gemist? Check dan de video’s op ons YouTube kanaal.


Dit bericht bekijken op Instagram

ShowTime💙💙 #veedawards2019 #showtime

Een bericht gedeeld door JADE EN GINA (@girlys_blog) op


Dit bericht bekijken op Instagram

@veedfestival 🔛

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

 

De uitreikingen

Tijdens de twee-en-half uur durende show werden natuurlijk de 14 awards uitgereikt. Tussen de winnaars waren er ook een paar die met meerdere prijzen naar huis gingen. StukTV won bijvoorbeeld maar liefst 3 awards! Maar ook Jeremy Frieser, Don (Gamemeneer) en Marije Zuurveld gingen er met verschillende awards vandoor. De afgelopen weken hebben jullie massaal je stem uitgebracht en zijn er in totaal 2,2 miljoen stemmen binnengekomen. Daarmee zijn we voor de tweede keer op rij de grootste publieksprijs van Nederland. WOW!

De winnaars van de VEED Awards 2019

Beste YouTube kanaal: StukTV

Beste Mannelijke YouTuber: Don (Gamemeneer)

Beste Vrouwelijke YouTuber: Marije Zuurveld

Beste Vlogger: Jeremy Frieser

Beste Nieuwkomer: Bankzitters

Beste Muziek YouTuber: StukTV

Beste Gaming YouTuber: Don (Gamemeneer)

Beste Comedy YouTuber: Jeremy Frieser

Beste Beauty YouTuber: Marije Zuurveld

Beste YouTube Video: Kalvijn, NEE

Beste YouTube Serie: StukTV Jachtseizoen

Beste Twitcher: Lekker Spelen

Beste Instagrammer: Stefan De Vries

AD x VEED Journalistieke Aanmoedigingsprijs: CONVO Talkshow

beste-kanaal

De award show

De show draaide, naast de uitreikingen, ook om de muzikale optredens van onder andere StukTV, Famke Louise, Davina Michelle, Merol, Kriss kross Amsterdam en Esko + The Blockparty. Daarnaast waren er een aantal bekende gezichten om de awards uit te reiken zoals Chantal Janzen, Bas Smit, Humberto Tan, Touzani en Dave en Donny Roelvink. Ook Kelvin trad op samen met een dancecrew. Deze hadden vette kostuums aan van Opposuits.

Eigen Gifjes + Chillende ouders

Naast een geweldige show konden er zelf Gif’s gemaakt worden bij de Gif-Booth van Tikkie. Niet alleen de bezoekers van de VEED Awards, maar ook de genomineerden en VIP-gasten hebben hier gretig gebruik van gemaakt.

Voor de ouders die mee waren, was er een AD Parent lounge. Hier konden zij even lekker chillen, een krant lezen, genieten van een gratis koffie, thee en lekkers met de muziek van de award show op de achtergrond.

A Big thank YOU!

Kortom, de vijfde editie van de VEED Awards was goed geslaagd. Daarom willen wij iedereen bedanken die er was en die heeft meegewerkt aan deze te gekke vijfde editie van de VEED Awards. Dit was onvergetelijk. Zeker een speciale ‘thank you’ naar alle partners van de VEED Awards 2019: Tikkie, Radio 538, NIX18, AD, Cam-Joe United, Triple en Marktplaats. Vonden jullie het ook net zo vet? Laat het ons weten!

📸 by Bryan Schuurmans

maxresdefault