Wat doen de YouTube sterren dit pinksterweekend?

Het is een weekend vol feesten, dat mag duidelijk zijn. Van Pinkpop tot Amsterdam Open Air of Flying Dutch. De foto’s van leuke evenementen vliegen ons om de oren. Justin Bieber op Pinkpop is ook al meerdere keren voorbij gekomen. Maar wat deden onze YouTube sterren dit pinksterweekend?

Baby, baby ooooh
Monica Geuze ging los op Pinkpop bij Justin Bieber. Door haar vlogs wisten we natuurlijk allemaal dat zij fan is van Justin. We hopen dat je het leuk hebt gehad Monica!

My baby KILLED it

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

Flying Dutch
De boys van Smoare en Gekke Markie hebben hun dag goed besteed bij Flying Dutch. Dit festival wordt op drie plekken in het land gehouden. Grote DJ’s uit Nederland vliegen tussen de steden heen en weer. Vandaar de naam Flying Dutch.

The flying dutch amsterdam met de homies ✌ ️❤️

A post shared by Yvo Bekx (@yvobekx) on


Vietnam
Rutger, Thomas, Marije en Lise doen iets heel anders dit weekend. Ze zijn namelijk in Vietnam voor opnames voor het kanaal van Wander. Hoe tof is dat?! Wij kijken nu al uit naar de afleveringen!

HALLOOOI VIETNAM! ❤️✨Met @wander.network Battlen samen met Thomas tegen Marije en Lise!

A post shared by Rutger Vink (@rutgervink) on

Another one flying..
Ook Jasper van het kanaal YAS! is van de partij bij Flying Dutch. Hij plaatse deze Boomerang. We hopen dat jij ook hebt genoten Jasper!

@theflyingdutch_official Was weer voor de 3e x op rij geweldig! See you next year! #Rotterdam

A post shared by Jasper de Jong (@jasperdejong) on

YouTube Nederlandmanchester