Wat doen we tijdens VEED Fanday + Awards?

Morgen is het zo ver! Dan zijn we met z’n allen in Amsterdam om onze favoriete Nederlandse YouTubers te spotten en misschien zelfs te meeten. Maar wat is er allemaal te doen tijdens VEED? Dat laten we hieronder zien.

Lifestyle & Beauty area
Hier is er van alles te doen. Van eten en drinken tot merchandise shops. En Yes, voor de ladies zijn er beauty corners (onder andere een beautybar van Maybelline). Ook is dit de plek waar jullie ouders lekker kunnen chillen. En….. Er is een silent disco van Qmusic! #AWESOME

lifestyle-en-beauty-programma

Get Owned gaming area
Dit is echt een zieke area! Hier vind je de Gibsonbus waar naast de gereserveerde meet & greets ook mini meet & greets worden gehouden. Ook zijn hier botsauto’s en game consoles te vinden. Maak jij een ritje met je favoriete YouTubers in de botsauto’s tijdens de VEED Fanday?

get-owned-programma

Meeting and greeting
YEAH!!! Iedereen die een kaartje heeft gekocht voor de VEED Fanday heeft 2 gereserveerde meet & greets tijdens de Fanday. Deze worden gehouden in de Gashouder, dat is het ronde gebouw op de plattegrond. Scan dus eerst je ticket bij de kaartcontrole. Wees er snel bij want misschien zijn er nog meet & greets over.

And the winner is…
Tijdens de awardshow (van 19:00-21:00) worden de winnaars eindelijk bekend gemaakt. Met na afloop een afterparty! Vanaf 18:00 kun je de Gashouder in waar om 19:00 uur de show dan echt begint.

Rock that party!
Ja ja… De afterparty! Stiekem wachten we daar de hele avond op. Met een kaartje voor de awardshow ben je natuurlijk van harte welkom om mee te feesten en om de avond af te sluiten.

Check the program & plattegrond
hieronder vind je het programma en de plattegrond. Daar is alles nog even in een overzicht te vinden.

plattegrond-veed

checklisttweet