Wat te doen met Koningsdag?!

Oranje tompoucen, vlaggetjes op je wangen, muziek door de straten en rommelmarkten: KONINGSDAG. Het is bijna zo ver. Misschien zijn je dagen al vol gepland maar het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niks te doen hebt. Daarom hebben wij voor jou wat dingen die jij kan doen op Koningsdag.

Dancing on the beach
Het weer is misschien niet perfect op Koningsdag maar dat houdt ons niet tegen om met onze voeten in het zand te dansen. En jawel dit kan namelijk in Utrecht bij strandtent Soia. Dit gratis feest draait vooral muziek uit 90’s en 00’s dus oefen nog even op de oude liedjes en ga los tijdens koningsdag. Oh ja, dit feest duurt tot 22:00 terwijl de feestjes in het centrum van Utrecht tot 18:00 duren.

Shop until you drop
Koningsdag is de perfecte dag om goedkoop de leukste dingen in te slaan. Kleding, sieraden of spulletjes voor je kamer. Iedereen staat op de vrijmarkten door heel Nederland. Snuffel tussen de kraampjes en koop de leukste items. Neem wel cashgeld mee want pinnen is vaak niet mogelijk natuurlijk 😉

Amsterdam NDSM
Maar het leukste om te doen is natuurlijk wel de combinatie van shoppen en de vrijmarkt. Dit kan op de NDSM werf in Amsterdam. Pak vanaf centraal het pondje en vaar naar de NDSM werf. Je kan hier onder andere heel lekker eten, er wordt kunst gemaakt, er is muziek, een mini attractiepark (met bungeejump!) en er worden massages gegeven. Een top plek als je van alles wat wilt en het is nog gratis ook!

Overal wel wat
In elke stad is sowieso wel iets te doen, dus ga de straat op met je vrienden. Zing uit volle borst mee met de foute liedjes, dans met z’n alle en geniet van de dag. Heb je nog geen outfit voor deze dag? Jiami heeft een filmpje gemaakt voor een goedkope outfit voor koningsdag.


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

get ownedvideo-games-1557358_1920