Je kan weer stemmen voor de beste DJ’s 2018

De stemmen zijn weer geopend voor de DJ Mag Top 100 DJ’s 2018! Reden genoeg om daar even wat uitleg over te geven en de leukste Nederlandse DJ’s uit te lichten. Heb jij al gestemd?

Wat houdt dat ook alweer in?

De ‘DJ Mag Top 100 DJ’s Voting 2018′ -Ja, dat is een hele mond vol- zijn eigenlijk gewoon de DJ’s top 100. In deze lijst worden de DJ’s verkozen tot de beste en populairste DJ’s ter wereld. Onze Nederlandse Martin Garrix, die overigens bijna het hele jaar in het buitenland is voor shows, heeft deze titel al twee jaar op zijn naam staan. De stemmen zijn nog tot 19 september geopend en op 21 oktober wordt de top 100 lijst bekend gemaakt. Wie zal er dit jaar op nummer 1 staan?  STEM HIER! 

Nederland = DJ-land

Nederland staat natuurlijk niet alleen bekend om de beste schaatsers, houten klompen en stroopwafels, maar ook om zijn goede DJ’s. De Nederlandse DJ’s vullen namelijk jaarlijks een dele van de ‘Top 100 DJ’ Lijst en daar mogen wij best trots op zijn! Benieuwd naar een aantal bekende Nederlandse DJ’s?

Nicky Romero kan je onder andere kennen  van ‘I Could Be The One’, het nummer dat hij samen met Avicii uitbracht in 2013. Daarnaast heeft hij nu hits zoals ‘Like Home’, ‘One More Day’ en ‘So Far Away’. Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack zijn wereldberoemde DJ’s en komen allemaal uit Nederland, zij staan dan ook al een tijd aan de top in de muziekwereld. Martin Garrix kennen we inmiddels ook al een aantal jaren. Hoe hij doorbrak als ‘Jongste DJ ter wereld’ is hij nu uitgegroeid tot professionele wereldartiest. (die inmiddels helemaal niet meer zo jong is)

Wat was de top 5 van vorig jaar?

1. Martin Garrix
2. Dimitri Vegas & Like Mike
3. Armin Van Buuren
4. Hardwell
5. Tiësto

vakantiebestemmingenimage-2018-08-19