What to do: MEI!

Het is zo ver: een nieuwe maand MEI. Het is de maand dat de zon weer gaat schijnen (hopelijk), de zomervakantie dichterbij komt en iedereen net een tikkeltje vrolijker is. De donkere wintermaanden zijn voorbij. Wij hebben al een aantal plannen voor mei gepland staan, jullie niet? Check het nu hier.

Baby let’s  go
Niets is lekkerder dan er even tussenuit gaan. In mei is de perfecte tijd om nog goedkoop op vakantie te gaan voordat de vakantie losbarst en de prijzen de lucht in schieten. Dus heb jij een weekend vrij? Of een paar dagen vrij van school? Ga er tussen uit en geniet! Inspiratie nodig voor een land? Kijk op het kanaal van Wander.


Free as a bird
4 mei herdenken we alle tragische gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. Op 5 mei vieren we dan ook met z’n alle hoe dankbaar we zijn voor de vrijheid die wij nu hebben. Daarom zijn er veel feesten in heel Nederland. Een van onze favorieten feesten is dan ook Bevrijdingspop in Haarlem. De line-up? Onder andere Jonna Freser, Sevn Alias en De Jeugd van Tegenwoordig rocken het podium.

5 mei

Rollende keukens
Heerlijk eten, eettentjes in allerlei soorten en maten en dit allemaal in de Westergasfabriek. Rollende keukens is weer terug in Amsterdam. In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de Westergasfabriek weer vol met de beste eettentjes. Nog nooit bij Rollende keukens geweest? Tijdens dit evenement staan er allerlei foodtrucks bij elkaar. Een evenement dat draait om eten.. klinkt goed toch! Neem je vrienden mee en zorg dat je aanwezig bent in het laatste weekend van mei.

Dit zijn natuurlijk maar een paar ideeën. Heb je zelf nog leuke ideeën? Laat het achter in de comments.

koningsdag 2017a60w4041