Wij waren aanwezig bij de premiere van: ‘Weg Van Jou ‘

Het is najaar en de nieuwe films vliegen ons om de oren. Gisteren waren wij aanwezig bij de première van de nieuwe romantische komedie: Weg Van Jou. Met hoofdrollen voor Katja Herbers, Lykele Muus, Imanuelle Grives, Elise Schaap en Maarten Heijmans. Het was een feestelijk spektakel.

Zeeuwse opening
De rode loper stond vol met pers en de mooiste jurken waren uit de kast getrokken. De avond stond in het teken van Zeeland, dit is ook waar een groot deel van de film is opgenomen. In de zaal stond voor iedereen een flesje Appelaere klaar.. jawel een flesje appelsap uit Zeeland! Nadat iedereen plaats had genomen werd de avond geopend door niemand minder dan Ruben Nicolai. Met wat Zeeuwse spreuken en wat grappen werden er nog twee vragen aan de cast vragen gesteld. Het hoogte punt van de opnames? Dat was het dorpsfeest volgens de crew. Door alle Zeeuwen die mee aan het feesten waren op de set.

Weg van jou

Over de film
De film gaat over de Evi, zij is klaar om naar Rio de Janeiro te gaan. Ze krijgt namelijk promotie op haar werk, tenminste dit denkt ze. Maar dan krijgt Evi te horen dat ze een project moet doen in Terneuzen. WAT? Evi is hier alles behalve blij mee. Naast dat ze daarheen moet verhuizen, blijft haar vriend ook nog eens in Rotterdam worden. In de film zie je Evi steeds meer ‘inburgeren’ in de Zeeuwse stad. Zij leert hier ook schipper Stijn kennen, ze kunnen het erg goed vinden met elkaar. Verovert hij haar hart of blijft haar hart bij haar vriend in Amsterdam? De film is redelijk voorspelbaar maar er zijn zeker momenten in de film die je aan het lachen maken. Als je een avondje naar een film wil kijken die lekker wegkijkt is dit zeker een aanrader.

De film is vanaf 19 oktober in de bioscoop te zien!

 

 

enzo-knolglenn-carstens-peters-190592