YouTube huisdieren met Instagram

Niet alleen YouTubers zitten op social media, maar hun huisdieren ook! De baasjes plaatsen op de Instagramaccounts van deze dieren foto’s van hun grootste avonturen. Het is niet alleen heel erg leuk om deze dieren te volgen maar ook nog eens heel schattig. Hieronder de huisdieren met Instagram die je echt moet volgen!

Dolly Slagter (@onnebaby)
Dolly is het hondje van Dionne (Onnedi). Het is niet een bepaald ras, maar een mixje van verschillende soorten. Dolly komt oorspronkelijk uit Roemenië. Dit schattige hondje kan je volgen op haar account @onnebaby.

Fijne dierendag allemaal ❤️

Een bericht gedeeld door Dolly Slagter (@onnebaby) op

Poppy (@poppydepoes)
Poppy is de poes van Nick (Woeste Akker) en Bonnie (Boncolor). Poppy is nu iets ouder dan één jaar, maar is nog steeds heel klein en schattig.

Vandaag woon ik een half jaar bij Nick & Bon

Een bericht gedeeld door Poppy (@poppydepoes) op

Freek (@freekdekat)
Freek is de kat van Alwin en Saske (Vet Gezellig). Deze stoere zwarte kat maakt de leukste avonturen mee met zijn baasjes!

Het maakt niet uit waar Freek gaat zitten, hij maakt echt elke foto mooi.

Een bericht gedeeld door Freek (@freekdekat) op

Coco (@cocovogel)
Coco is de vogel van Link (xLinkTijger). Deze vogel heeft inmiddels al 159.000 volgers! Op zijn Instagramaccount worden de grappigste foto’s en video’s van het beestje geplaatst. Zeker volgen dus!

Nog een fijne dierendag! Beter laat dan nooit!

Een bericht gedeeld door Coco (@cocovogel) op

Sok (@sokdepoes)
Sok is de poes van Enzo Knol. Deze schattige poes is geboren op 11 april 2017. Hij is nu dus pas een halfjaartje oud! Op het Instagramaccount van Sok vind je lieve foto’s van de poes alleen of samen met Enzo.

Wat een aandacht van @enzoknol vandaag ❤️

Een bericht gedeeld door Sok (@sokdepoes) op

Welk huisdier vind jij het leukst? Laat het ons weten!

oliver-thomas-kleinTeske