YouTube Rewind: The Shape of 2017

Daar is hij dan eindelijk, de YouTube rewind van 2017! In de video komen allerlei bekende internationale YouTubers voorbij en daarnaast hoor je bekende liedjes uit het jaar 2017 en zie je verschillende memes voorbijkomen. Denk aan YouTubers zoals Casey Neistat en Jake en Logan Paul. Voor het eerst zitten er ook een Nederlandse YouTubers in, namelijk NikkieTutorials en Enzo Knol! Heb jij de video al gezien?

Sinds 2012
Sinds 2012 zijn de YouTube Rewind video’s ongekend populair op YouTube. Ze zijn sinds 2012 bij elkaar al meer dan 750 miljoen keer bekeken! In de video’s zie je bekende dingen en mensen van het afgelopen jaar voorbij komen. Denk aan de fidgetspinner, the floor is lava-challenge en de internationale hit Despacito. Wat in de rewind ook naar voren komt zijn de verschillende rampen die dit jaar gebeurd zijn, zoals de terroristische aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester op 22 mei. De muziek is gemixed door The Hood Internet. Je hoort grote hits, zoals Shape of You, Despacito, Humble en Shooting Stars. De nieuwste Rewind Video geeft zeker een mooie impressie van het jaar 2017.

Voor het eerste Nederlandse YouTubers
Dit jaar zitten er voor het eerst in de geschiedenis van de YouTube Rewind Video’s ook twee Nederlandse YouTubers in, namelijk Enzo Knol ( 1.700.469 abonnees) en NikkieTutorials (8.098.882 abonnees). Ook al zijn het maar twee korte shots waarin ze te zien zijn, het is alsnog heel erg tof dat ze in deze video te zien zijn! De video staat er pas een dag op, maar is nu al bijna 30 miljoen keer bekeken (wow!). Naast Enzo en Nikkie zie je natuurlijk nog veel meer internationaal bekende YouTubers. Wil je weten welke dat zijn? Klik dan hier.

Heb jij de Rewind video nog niet gezien? Kijk hem dan hieronder!

saint-nicholas-2958541_1920vroom