Hier is een update van VEED want we zijn er even uit geweest. Er zijn weer een aantal leuke nieuwtjes waar je echt van op de hoogte moét zijn. De winnende serie van vorig jaar is weer begonnen, namelijk Jachtseizoen. Supergaande komt met iets nieuws en Famke Louise heeft nieuws. 

Jachtseizoen is weer begonnen! (spoiler alert)

Yes! We hebben weer even moeten wachten, maar ze zijn weer begonnen! Jachtseizoen is back en de serie gaat als een gek. Iedere aflevering wordt wel meer dan een miljoen keer bekeken. We begonnen dit seizoen met Kalvijn die helaas niet 4 uur uit handen kon blijven van Stuk Tv. Het was Rico Verhoeven die als eerste dit seizoen 4 uur uit handen van Stuk tv wist te blijven.

Dit jaar wordt alles uit de kast getrokken. Hebben jullie de nieuwe functie al gezien? Wanneer de voortvluchtige gespannen raakt en bijna op het punt staat gepakt te worden, kan hij of zij ervoor kiezen om de offline-button in te drukken. Hiermee wordt alle apparatuur uitgeschakeld voor 10 minuten. Wij zijn benieuwd naar de volgende kandidaten!

Famke Louise en Ronnie Flex

New couple in town! Wanneer je denkt dat het alleen maar geruchten zijn, bewijst Famke het tegendeel. Het ging namelijk al een tijdje rond dat de twee iets hadden, maar afgelopen week werd het toch wel echt bevestigd door een foto op Instagram. Famke poste een wel heel schattige foto met Ronnie aan het zwembad.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Supergaande heeft een nieuwe serie

‘Straatleugens’ dé nieuwste serie van Nesim en Qucee. Als van ouds gaan ze samen de straat op om een aantal mensen wat vragen te stellen. Er zijn twee wijzigingen: 1. Het blijft niet bij 1 vraag en 2. Er komt een leugendetector bij kijken. Check snel een van de afleveringen want het zijn weer mooie vragen met nóg mooiere antwoorden.

bibi-interview-veed-awards2famke_louise