YouTubers die in december jarig zijn

Aanstaande vrijdag is het alweer december, de maand van Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Daarnaast staat deze maand natuurlijk ook weer voor nieuwe YouTube verjaardagen! Deze maand zijn er wel vijf Nederlandse YouTubers jarig. Ben je benieuwd welke dat zijn en wanneer ze jarig zijn? Lees dan snel verder!

1 december – Djamila (MeisjeDjamila)
Op 1 december wordt Djamila 26 jaar. We kennen we natuurlijk van haar kanaal MeisjeDjamila. Hierop plaatst zij grappige video’s waarin zij gave gadgets en lekkere snoepjes uittest. Ze heeft sinds kort de 800.000 abonnees behaald. Afgelopen maand gaf ze in Utrecht een concert genaamd Djamila In Concert. Hier kwamen enorm veel fans op af en het was een enorm succes. Wij willen Djamila alvast van harte feliciteren!

8 december – Jesper Kleynen (Ponkers)
Op 8 december wordt Jesper 24 jaar. Je kent hem als een van de drie leden van het kanaal Ponkers. Samen met Noah en Marthijn doet hij leuke challenges en maakt hij grappige parodieën. Zoals de grappige video hieronder. Hij doet net alsof hij een reporter is van de CNN, een Amerikaanse tv-zender. Hij test de Engelse kennis van mensen op straat, het is namelijk bewezen dat Nederlanders het beste zijn in Engels. Dit zorgt voor een lachwekkend filmpje. Alvast een fijne verjaardag Jesper!

18 december – Anna Nooshin
Anna wordt op 18 december 31 jaar. Fashionbabe Anna kennen we van haar mooie en leuke video’s over haar leven op YouTube en inmiddels ook als presentatrice van Holland’s Next Topmodel. Daarnaast komt ze soms ook nog in RTL Boulevard voorbij. De leukste video’s op haar kanaal zijn dan toch wel de GossipTalk video’s. We love gossip! Alvast gefeliciteerd Anna!

21 december – Yvo Bekx (Smoare)
We kennen Yvo als een van de drie leden van het kanaal Smoare. Wekelijks uploadt hij met zijn vrienden Rob en Niels gekke challenges en pranks. De meeste pranks moet je thuis echt niet uitproberen, zoals de prank in de video hieronder. Rob en Niels stoppen namelijk echte pepers in de shampoo van Yvo. Pijnlijk! Wij hopen dat je verjaardag een stukje leuker wordt en alvast van harte gefeliciteerd Yvo!

21 december – Marthijn van Steinvoorn (Ponkers)
Op 21 december wordt Marthijn 28 jaar. Net als Jesper hoort Marthijn bij het kanaal Ponkers. Ook hij werkt mee aan leuke video’s, zoals de video hieronder. Op hun eigen liedje Strikje hebben ze binnen een week al meer dan 85.000 views! Wij wensen Marthijn alvast een fijne verjaardag!

27 december – Peter de Harder (Petrus)
Op 27 december wordt Peter 24 jaar. Sinds ongeveer 2 maanden runt hij hij zijn eigen kanaal Petrus. Voorheen was dit het kanaal van Potkast. Toen besloten werd te stoppen met dit kanaal nam Peter het kanaal over en hernoemde het naar Petrus. Hierop plaatst hij grappige video’s, zoals de video waarin hij vraagt of hij het vriendje mag zijn van Quinty (Quinsding). Alvast van harte gefeliciteerd Peter!

Ga jij bovenstaande YouTubers feliciteren op hun verjaardag?

mondayupdatetoni-hukkanen-87089