YouTubers die in november jarig zijn

Een nieuwe maand, dus nieuwe verjaardagen! Ook deze maand zijn er weer een aantal bekende Nederlandse YouTubers jarig. Hieronder de data dat ze jarig zijn en een leuke video! Ga jij ze feliciteren?

10 november – Joost Klein (EenhoornJoost)
Op 10 november wordt Joost 20 jaar. Joost maakt op YouTube de tofste video’s, die daarentegen niet heel erg kindvriendelijk zijn. Ze zijn vaak erg grappig maar kunnen ook erg serieus zijn. Zo heeft hij bijvoorbeeld een documentaire gemaakt waarin hij terugkeert naar de plek waar hij is opgegroeid: Friesland. Naast video’s maakt hij ook nog eens muziek (creatieve jongen!). Ook zijn liedjes zijn grappig maar soms ook serieus. In zijn EP Dakloos praat hij bijvoorbeeld over de tijd dat hij geen dak boven zijn hoofd had. Hij is namelijk op jonge leeftijd allebei zijn ouders verloren. Joost zit met zijn kanaal inmiddels op de 175.000 abonnees. Ga jij hem feliciteren?

12 november – Nina Houston
Op 12 november wordt Nina alweer 14 jaar. Op haar YouTube-kanaal Nina Houston maakt ze DIY’s, challenges, shoplogs en geeft ze een kijkje in haar leven (zowel in Nederland als Amerika). Ze houdt van tekenen, knutselen, paardrijden, hockeyen en natuurlijk video’s maken! Ze begon in 2014 met video’s maken toen ze in de Amerikaanse stad Houston woonde. Feliciteer Nina met haar verjaardag op 12 november!

23 november – Niels Jansbeeke (Smoare)
Niels is bekend van het YouTube-kanaal Smoare. Samen met Rob en Yvo doet hij de tofste dingen en haalt hij de gekste pranks uit. Hun doel is om zoveel mogelijk lol te beleven en zoveel mogelijk van hun avonturen vast te leggen op beeld. Ga jij Niels feliciteren met zijn verjaardag?

nolan-issac-299giokindertelefoon