YouTubers en muziek, gaat dat samen?

We houden allemaal van muziek luisteren en naar het kijken van YouTube video’s. Steeds meer YouTubers gaan zingen en steeds meer zangers of zangeressen beginnen met een YouTube kanaal. Sommige YouTubers vallen erg op en kunnen erg goed zingen. En aan de andere kant kunnen de zangers of zangeressen steeds beter omgaan met een camera ūüėČ

MeisjeDjamila
Djamila beter bekend van haar YouTube kanaal MeisjeDjamila heeft deze week een nieuwe single online geplaatst. Dit doet zij niet op haar hierboven beschreven kanaal. Ze heeft een eigen kanaal waar ze muziek upload. Dit kanaal heet DjamilaVEVO. In een aantal dagen heeft ze op haar single al meer dan 200.000 views. Leuk nummer Djamila! 

Teske
Teske is naast een succesvolle YouTuber ook erg goed in zingen. Ze werkt samen met het platenlabel TopNotch. Hier verschijnen dan ook regelmatig haar singles. Haar laatste nummer is samen met Ruben Annink. Tijdmachine is de titel van het nummer en is¬†ge√ľpload op het kanaal van SPEC. Het artiesten management van Ali B.

OnneDi
Dionne vertelt in een video op haar YouTube kanaal OnneDi dat ze al haar hele leven zingt. Ze vind het nog steeds zo leuk als vroeger. En met succes, ze is bezig om haar eerste single op te nemen. In haar video vertelt ze dat haar single in juli al uitkomt!

Bibi H
Bibi H kennen sommige¬†van het YouTube kanaal BibisBeautyPalace. Ze is √©√©n van de grootste YouTubers van Duitsland met meer dan 4 miljoen subscribers. Misschien ken jij haar nog niet. Ze staat vooral bekend om haar beauty video’s. Ze wilde¬†alleen dit keer naast haar beauty video’s iets¬†anders opnemen, namelijk een single. Haar single is uitgekomen en heet “How it is (wap dap)”. Het is een nummer dat veel is bekeken en waar ook veel over gesproken wordt de laatste weken, maar niet omdat het zo geliefd is. Wat is er dan zo bijzonder aan dit liedje? Haar nummer had binnen no-time super veel duimpjes omlaag. Hoeveel? Nu al meer dan 2.200.000 duimpjes omlaag in een aantal weken. Dit is een record in Duitsland.

It Takes 2
It Takes 2 is een Nederlands televisie programma met zingende BN’ers en … er zingen ook YouTubers mee! Rutger Vink deed mee in 2016. Holly Mae Brood en Bibi Breijman doen mee met de afleveringen van 2017. Wat kunnen ze goed zingen!

Ponkers
Ponkers is het bekende YouTube kanaal van de parodie√ęn. Drie jongens die op hun kanaal regelmatig parodie√ęn van bekende nummers uploaden. Zoals Energie van Ronnie Flex, You Got something van Rochelle en Laden van Armoowasright. De video’s worden altijd met veel plezier bekeken. Dat is wel te zien aan het aantal views.

YouTube Nederlandmanchester