YouTubers die in februari jarig zijn

Morgen is het alweer februari, een nieuwe maand dus het is weer tijd voor nieuwe YouTube verjaardagen! Deze maand zijn er wel  vijf Nederlandse YouTubers jarig. Ben je benieuwd welke dat zijn en wanneer ze jarig zijn? Lees dan snel verder!

Bo Beljaars (Bokado) (3 februari)
Op 3 februari wordt Bo 21 jaar! Ze werd bekend van het kanaal Allthesegamez, die ze samen met Roy runde. Dit kanaal bestaat helaas niet meer. Nu runt ze zelf haar twee kanalen, genaamd Bokado en Bokado Sims. Daarnaast is ze ook heel populair op musical.ly met meer dan 500.000 fans. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag Bo!

Vera Camilla (6 februari)
Op 6 februari wordt Vera 26 jaar! Op 27 september 2009 begon zij haar YouTube-kanaal Vera Camilla. Ze heeft ondertussen al meer dan 260.000 abonnees en is vooral bekend door haar make-up tutorials en first impression video’s. Gefeliciteerd Vera!

David Harms (DusDavidGames) (8 februari)
Op 8 februari wordt David 33 jaar! Hij begon zijn kanaal DusDavidGames op 17 januari 2012, waarop hij 18 januari gelijk zijn eerste video postte. Hij is erg bekend geworden met de serie Let’s Play video’s, waar hij veel aandacht besteed aan Minecraft. Hij is verloofd met YouTuber Reve Stoffer en samen hebben ze een zoontje genaamd Jayden. Gefeliciteerd David!

Bonnie (Boncolor) (12 februari)
Op 12 februari wordt Bonnie 26 jaar! Zij uploadde haar eerste video op 4 mei 2015, dit was een shoplog. Ze uploadde de afgelopen twee jaar elke dag een vlog op haar kanaal Boncolor, maar besloot om daar mee te stoppen. Ze heeft trouwe kijkers waar ze af en toe ook meetings voor organiseert. Bekende series op haar kanaal zijn Bon Baddert en Kringloopkwartier. Alvast gefeliciteerd Bonnie!

Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) (24 februari)
Op 24 februari wordt Thomas 24 jaar! Hij begon zijn YouTube-kanaal Gewoon Thomas op 11 juni 2015 en heeft inmiddels al meer dan 138.000 abonnees. Hij is populair geworden door het maken van vlogs, challenges, persoonlijke video’s en fashion tutorials. Zijn vriendje is Rutger Vink, beter bekend als Furtjuh. Afgelopen oktober stonden zij samen in de eerste YouTube theatershow genaamd Furtjuh Live. Alvast gefeliciteerd Thomas!

Ga jij de YouTubers feliciteren op hun verjaardag?

admission-2974645_1920elliot