YouTubers geven tips: Wat te doen in de zomervakantie?

Het is eindelijk zo ver, ZOMERVAKANTIE. Na een jaar lang hard werken op school mag je nu eindelijk genieten van vrije dagen. Uitslapen, chillen met vrienden, luieren in de zon en nachten op het strand. WE LOVE IT. Maar soms is het ook minder mooi weer of zijn je vrienden op vakantie. Wij hebben een paar leuke tips van YouTubers op een rijtje gezet.

Bored
We kennen allemaal wel het gevoel wanneer je echt niet meer weet wat je moet doen. Niet getreurd. Daarvoor heeft Bethany Mota wat leuke oplossingen bedacht. De ideeën bestaan uit sportieve activiteiten maar ook uit DIY. Check it out!

MyLifeAsEva ft. Meredith Foster
Twee hele grote YouTubers die samen een ‘things to do video’ maken. Dit kan alleen maar lol betekenen. De twee hebben ideeën bedacht die je zelf thuis kan doen tijdens jouw zomervakantie. Welke idee vinden jullie het leukste?

Makkelijk om te doen
PointlessBlog heeft een leuk idee voor de zomer. Hij heeft 25 dingen bedacht die hij gaat doen in de zomer. De activiteiten zijn makkelijk om uit te voeren en ondertussen verzamelt hij deze herinneringen in een boekje met een foto. Zo kan je aan het eind van de zomer terug kijken naar wat je allemaal gedaan hebt in de zomer. TOP IDEE!

cocosupergaande