Zo maak jij er een Spooky Halloween van!

Het is bijna 31 oktober en dat betekent… HALLOWEEN! Heb jij een feestje voor de boeg? Of geef jij zelf misschien een feest maar weet je niet hoe je verkleed moet? Dan hebben wij voor jou wat tips op een rijtje gezet. Van eten tot kostuums, we hebben het allemaal voor jou.

#Outfitgoals
Bij Halloween hoort natuurlijk een scary outfit. Maar je wil natuurlijk wel als iets origineels verkleed gaan want iedereen gaat natuurlijk al als vampier of heks. Een vette outfit hoeft niet duur te zijn. Ga bijvoorbeeld als Cruella de Ville van 101 Dalmatians. Toupeer je haar, gooi er wat talkpoeder in, schmink je gezicht en trek een zwarte jurk met bontjasje aan. Met make-up kan je ook al veel bereiken. Check de video hieronder!

Ook voor de boys hebben we wat outfits op een rijtje gezet!

#FoodLovers
Natuurlijk is een feestje niks zonder lekker eten. Met Halloween kan je het eten zo griezelig maken als je zelf wil. Denk aan afgehakte vingers, oogballen en wormen. Een taart met een spinnenweb of punch met oogballen erin. Je kan het zo gek niet opnoemen of met Halloween kan je het op tafel zetten. In dit filmpje zie je een paar makkelijke ideeën voor Halloween food. Wat ga jij maken?

toanolan-issac-299