Zo shine jij tijdens de feestdagen

Voor sommige mensen is het tijdens de feestdagen ook belangrijk dat ze er goed uitzien en opvallen. Zij trekken alles uit de kast om echt te shinen tijdens de feestdagen. Een glitterjurkje, make-up en haarlak of een net pak en je haar in de gel. Je kan het zo gek maken als je wilt! Vind jij het ook leuk om tijdens de feestdagen te shinen, maar weet je nog niet zo goed hoe? Wij geven jou hieronder de beste tips en tricks.

Outfit
Als je echt wilt shinen tijdens Kerst is een goede outfit heel belangrijk! Gelukkig zijn er genoeg YouTubers die je hier bij willen helpen. Denk aan Saar, Anna Nooshin en Jade en Gina van Girlys blog. In hun video’s showen ze veel verschillende outfits. Hier kan je een heleboel inspiratie uit halen. In alle drie de video’s hieronder zie je dat ze allemaal een item met glitters hebben. Glitters zijn weer helemaal hot, dus een echte musthave voor Kerst of Oud & Nieuw. Kijk snel de video’s hieronder om meer outfit inpsiratie op te doen!

Make-up
Bij een leuk kerstjurkje mag een beetje make-up natuurlijk ook niet ontbreken. Helaas is de winactie van Joy (Beautynezz) in onderstaande video al gesloten maar de make-uplook die ze maakt is wel erg leuk om uit te proberen. Ook Kristina K en Sarah Rebecca hebben een echte kerstlook gemaakt.

Shinen tijdens de feestdagen ligt natuurlijk niet alleen aan hoe je er aan de buitenkant uitziet. Met een mooie glimlach op je gezicht shine je natuurlijk ook al!

pexels-photo-281451youtube-1158693_1920