Zo verveel jij je niet in de kerstvakantie

Het is weer bijna kerstvakantie, dus tijd om een heleboel leuke dingen te gaan doen! In de vakantie (en dan vooral met Kerst) zijn er in Nederland genoeg leuke uitjes. Denk aan schaatsen, een evenement bezoeken of een show bekijken. Blijf je in de kerstvakantie lekker in Nederland dit jaar? Dan is er ook voor jou genoeg te doen! Wij hebben de leukste dingen voor jou opgezocht en hieronder opgesomd!

Nederlands IJsbeelden Festival – 23 december t/m 4 maart
Van 23 december 2017 t/m 4 maart 2018 vind je in Zwolle het Nederlands IJsbeelden Festival. Dit is het grootste ijssculpturen evenement van Europa! In een speciaal gebouwde vrieshal bij de IJsselhallen in Zwolle vind je de mooiste ijssculpturen. De 40 beste ijsbeeldhouwers ter wereld maken, met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw, de prachtige kunstwerken. Dit jaar is het thema wereldberoemde verhalen. Koop je tickets hier.

The Christmas Show – 23 en 24 december
Yes, The Christmas Show is back! Op 23 en 24 december kan je de shows bewonderen in de Ziggo Dome in Amsterdam. Je zal onder andere Buddy Vedder, Holly Mae Broo, Glennis Grace en Yolanthe Sneijder-Cabau voorbij zien komen. De shows zijn bijna uitverkocht, dus je kan hier nog snel wat kaarten kopen!

Ice* Amsterdam
Elk jaar vind je op het Museumplein in Amsterdam de schaatsbaan Ice* Amsterdam. Hier kan je gezellig met de hele familie schaatsen. Je kan hier ook terecht voor een personeels- of verjaardagsfeestje. Op de website kan je bij de livestream alvast kijken hoe het er aan toegaat op de ijsbaan. Wil je de schaatsers op de ijsbaan live volgen? Klik dan hier.

Glazen Huis Apeldoorn
Dit jaar staat het Glazen Huis van radiostation 3FM in Apeldoorn. Het is de eerste keer dat het huis in de provincie Gelderland komt te staan. Van 18 t/m 24 december staat het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Dj’s Sander Hoogendoorn, Domien Verschuuren en Angelique Houtveen zullen hier non-stop radio maken en online en op tv live te volgen zijn. Dit jaar komt 3FM in actie voor ouders en kinderen die gescheiden raken in conflictgebieden. Je kan dus helpen om deze kinderen en ouders te herenigen! Ga jij dit jaar het Glazen Huis in Apeldoorn bezoeken?

Wereldkerstcircus
Dit jaar is alweer de 33ste editie van het Wereldkerstcircus in theater Carré in Amsterdam. Van 21 december 2017 t/m 7 januari 2018 zie je hier de beste circusartiesten en clowns ter wereld. De wereldberoemde clown Housch-ma-Housch zit er dit jaar ook bij. Het kerstcircus is elk jaar weer een leuke traditie voor het hele gezin. In de video hieronder zie je een korte impressie van het grote spektakel. Lijkt het je leuk om hier naar toe te gaan? Koop dan hier je tickets.

 

pexels-photo-688018ian-schneider-108618